Fotodagboek week 14 – 2023

We hebben een lang weekend gehad want het is paasweekend! Vandaag lekker een extra dagje vrij. Verder hebben we weer gesport en kregen een opruimbui in de berging!

Maandag 3 april
Wat een weertje zeg heerlijk, toch wel jammer dat je daar binnen op het werk niks van mee krijgt haha! In de avond eten we een AVG`tje

Dinsdag 4 april
Trixy geniet duidelijk van het zonnetje, slaapkop, even een pakketje wegbrengen en tanken voor ik ga werken en in de avond chillen we bij de tv

Woensdag 5 april
Op het werk eigen ik een zak toe waarin ik spullen kan doen, want ik sta steeds te zoeken 😉 We eten lekker Lasagne en het is tijd voor voetbal en tja wat een zooitje was dat (fey-Ajax) ik zit daarbij aan mijn diamond painting

Donderdag 6 april
Voor ik ga werken doe ik een korte training voor werk even een soort van introductietraining voor nieuwe medewerkers, als ik naar huis ga is het echt takke weer bleh. S`avonds gaan we sporten en krijgen we een nieuw schema waarmee we aan de slag gaan en dat viel de volgende dag niet mee haha

Vrijdag 7 april
Overdag eigenlijk een normale werkdag en we eten lekker frietjes thuis s`avonds. Daarna kruip ik weer achter m`n diamond painting even heerlijk ontspannen voor we een druk weekend in gaan.

Zaterdag 8 april
Wat een mist kwam hier ineens opzetten in de ochtend zeg jeetje.. gelukkig was dat snel ook weer weg! We gaan even langs wat kringlopen en kwamen daar deze nostalgische Nokia 3310 tegen zo leuk! Verder was het niet heel erg bijzonder

Als we terug komen en boodschappen hebben gedaan wilde ik even iets in de auto zetten voor m`n schoonzus uit de berging en vervolgens kreeg J. een opruimbui om heel de berging maar even op te ruimen! Dus al beeldbellend met schoonzus en moeders die dingetjes wilde en veel wat weg is gegaan is dat ook weer lekker opgeruimd. In de avond kijken we de docu over Kees, ik moet zeggen dat ik hem niet zo heel erg boeiend vond ofzo! Na alle hype erover vond ik hem tegenvallen.

Zondag 9 april (1ste paasdag)
Vandaag eerste paasdag, waarbij we gezellig bij m`n schoonfamilie gaan lunchen en de dag doorbrengen. We eten daar nog in de avond en we krijgen nog een bosje tulpjes mee, zo lief! Het was een gezellig dagje…

Vandaag staat er een dagje naar mijn ouders op de planning en verder weer gewoon aan het werk en hebben we nog niet echt plannen voor het weekend, misschien wel lekker even helemaal niks!

Hoe was jouw eerste paasdag?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *