Weightloss Journey #3

Sinds 23 januari 2023 ben ik gestart met Juice Plus en ik snap dat dit voor veel mensen geen ideale manier is van afvallen, maar voor mij werkt het en er zit een groter doel achter dan slank worden. En vandaag is de eerste mijpaal is gehaald, ik heb voor mezelf kleine 5kg doelen in het oog gehouden om het voor mezelf ook leuk te houden! En het is gelukt.

De eerste 5 kg is eraf (5,1 officieel haha) en daar ben ik echt super blij mee, op mijn werk gaat het prima, ik neem in de ochtend een shake en in mijn pauze om 14 uur neem ik de shake (deze blend ik thuis al en is hij op mijn werk om die tijd heerlijk romig) daarnaast neem ik nog 2 stuks fruit en verder drink ik water en in de avond eet ik gewoon met manlief mee en gaat er hier en daar echt nog wel een snoepje etc. in hoor. het moet niet te streng worden, want dan ga ik teveel obsessief ermee bezig zijn en dan gaat het mis. We zijn langzaam het sporten ook weer aan het oppakken en ik beweeg op mijn werk natuurlijk ook heel de dag veel dus daar zal het niet aan liggen.

En ja in 2,5maand 5,1kg eraf is misschien niet veel, maar voor mij wel zeker gezien mijn PCOS waardoor ik al heel moeilijk kan afvallen is dit wel echt een mijlpaal voor mij.. Op naar de volgende 5!

Liefs,
Patricia

One thought on “Weightloss Journey #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *