Dressoir mini make-over

Het kriebeld om dingen in huis te veranderen en aangezien het er niet naar uit ziet dat we binnenkort zullen verhuizen wilde ik graag hier wat dingetjes gaan aanpassen. Maar omdat we ook niet de loterij hebben gewonnen (lol) houden we het simpel, klein en budgetproof.

Om een klein begin te maken wilde ik graag nieuwe greepjes op het dressoir en de andere kastjes, maar waarom nieuwe kopen voor minimaal €5,00 per greepje als het ook afkan met een bus spuitverf!

We kochten bij Hornbach een bus spuitverf voor €4,95 in mat zwart, vervolgens heb ik de greepjes van de kastjes gehaald en even goed schoongemaakt. Daarna aan alle kanten 2 laagjes van de spuitverf aangebracht en daarmee heeft het dressoir en de andere kasten gelijk een hele ander look!

@patriciakleijn

Het dressoir een kleine pimp up gegeven, simpel, budgetproof en gelijk een andere look! #diy #budgetproof #restyle #homediy #fy #fyp #hornbach #roadto500

♬ Made You Lookkk (Cover) – FAITAH NADA

Ik ben er blij mee, zelf zou ik heel graag meubels van mangohout willen maar deze zijn gewoon te duur (ook tweedehands zijn ze niet te betalen) dus we gaan zoekende via marktplaats en facebook of we voor een leuk prijsje toch leuke andere meubeltjes kunnen vinden en dat hoeft niet allemaal in 1 keer, we houden het gewoon in de gaten en zien wel wat we tegen gaan komen! De uitstraling? Dat zal wel naar de industriële kant gaan neigen denk ik, maar we gaan zien wat er op ons pad komt!

Wat voor stijl vind jij mooi in huis?

Liefs,
Patricia

InstagramTiktokFacebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *