Fotodagboek week 13 – 2023

Besef even dat we al in april zitten zeg, jeetje. En dan nu maar hopen dat er weer wat mooi weer aan komt want de kou en de regen ben ik wel een beetje zat eerlijk gezegd. Afgelopen week heb ik gewoon gewerkt en een trainginsmiddag gehad, zijn we weer begonnen met sporten en kreeg ik een opruimbui!

Ik heb maandag t/m vrijdag weer gewoon gewerkt, maandag begon ik even met m`n fotodagboek. Ik hoef pas 10u te beginnen op werk dus ik heb in de ochtend wel genoeg tijd om deze te maken als het op zondag niet lukt.

We zijn ook weer wezen sporten in de avond, we betalen er gewoon voor maar afgelopen tijd is het er steeds niet van gekomen en stond ons hoofd er niet na, nu hebben we hulp gevraagd op de sportschool dus hopen dat we daar weer een beetje motivatie van krijgen.

Woensdag hadden we training op het werk, wel gezellig hoor zo leer je elkaar toch weer wat beter kennen en we duiken de sportschool weer in.

In de avonden probeer ik nog wat te painten

Vrijdag kreeg ik een mooie bos bloemen mee naar huis. J. had een uitje van werk maar ook storingsdienst en helaas werd hij daar 2 keer voor weggeroepen, ik kijk twee afleveringen van YOU en vermaak me wel verder.

Zaterdag hebben we even boodschappen gedaan en kreeg ik inspiratie om te bloggen. Helaas werd J. weer weggeroepen dus in de avond kijk ik nog wat youtube

Zondag ben ik vooral bezig met blogs schrijven, ik had heel wat inspiratie haha dus dat moet er dan maar uit he! Helaas weer moest J. weg waarbij ik ineens een opruimbui kreeg en aan het declutteren ben geweest en verder de rest van de middag/avond aan de blog gezeten en als we hebben gegeten krijg ik nog een lekker toetje, gaat J. gamen en zo komen we onze vrije avond wel door!

Komende week staat er niet veel op de planning naast werk en sporten. Zondag is het natuurlijk eerste paasdag en heeft J. nog storingsdienst tot vrijdagavond dus we gaan zien wat de week weer gaat brengen.

Heb jij al plannen voor de pasen?

Liefs,
Patricia

InstagramFacebookTiktok

One thought on “Fotodagboek week 13 – 2023

  1. Jammer dat J. zo vaak weg moest voor werk. Ik heb echt nul plannen met de Pasen en ik heb daar eigenlijk ook niks op tegen. Lekker doen waar ik zelf zin in heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *