Fotodagboek week 11 – 2023

Het weekend is weer voorbij en ik heb een drukke week achter de rug, ik begon maandag bij mijn nieuwe baan, er moest gestemd worden en we gingen vrijdag uit eten! Ik neem je weer even gezellig mee in deze terugblik.

Maandag begon ik op mijn nieuwe werk en dat was natuurlijk even spannend, nieuwe mensen, nieuwe dingen om te doen etc. Maar dat ging al snel erg goed, ik rijd op een spijkstaal karretje rond met een kar erachter heel de dag om toiletten, kantoren en kantine`s op de veiling in Naaldwijk schoon te maken. De collega`s zijn erg aardig gelukkig, ik moet alleen mijn snelheid gaan aanpassen hihi, want ik ben te snel klaar met alles steeds. Ik zie tussendoor J. zijn collega`s ook druk aan het werk rondom de veiling

Woensdag was het weer de dag van het stemmen en dit heb ik eigenlijk vorig jaar voor het eerst gedaan, dus na het werk en eten zijn we even naar de stembus gegaan.

Vrijdag gaan we met de hele schoonfam. uit eten bij Heinde & Ver in Naaldwjik dat was erg gezellig (er komt nog een apart blogje hierover online) maar ik was wel blij toen we weer thuis waren en nog even op de bank konden ploffen.

Zaterdag zijn we even naar Zoetermeer geweest en de braderie in Naaldwijk (dit was wel een grote flop) ik kreeg wel nieuwe sneakers van manlief, zo blij mee dan kunnen die andere allemaal weg die half gaar en kapot zijn..

Zondag uitgeslapen en heeft J. me meegenomen om te gaan lunchen bij de Watertuin in Naaldwijk, via Social Deals kun je voor een klein bedrag dat soort dingetjes aankopen dus hartstikke leuk, maar het eten was echt niet voor herhaling vatbaar helaas, het personeel loopt erbij als zoutzakken en de afzuiging werkt niet goed waarbij het snel blauw staat van de wok. Dus leuk bedacht maar hier gaan we niet nog een keer heen helaas.

In de middag kijkt manlief voetbal en ga ik lekker aan de Diamond Painting en werk ik de was even weg en in de avond ook als J. lekker gaat gamen! Heerlijke zondag zo verder.

Heb jij je stem nog uitgebracht woensdag?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *