Weightloss Journey #2-2023

In de laatste blog over dit onderwerp kreeg ik wel een aantal comments van mensen die deze manier van afvallen afkeuren en ik snap het wel, maar voor mij lijkt het nu te werken en daar gaat het om! Ik heb er niet zoveel over geschreven omdat ik even moest wennen en andere omstandigheden, maar vandaag weer even een korte update!

De teller staat op dit moment op -4,4kg sinds 23jan. Het gaat niet snel, maar ik ben al lang blij dat het eraf gaat. Ik hoop de komende tijd van een hoop stress af te komen (ivm werk etc.) zodat dat ook weer wat rust geeft zodat het misschien wat sneller gaat!

De valkuil is alleen de tussendoortjes nog. Ik nuttig gewoon nog chocola, we eten wel eens een stokbroodje in de avond met wat lekkers erop en af en toe een paaseitje en in het weekend laat ik het meestal een beetje los en kijk ik niet zo heel erg nauw. Dat is denk ik voor nu het aandachtspunt dat ik daar wat strenger moet zijn voor mezelf! Verder gaat het goed, ik neem in de ochtend een shake en in mijn pauze (ik neem het gewoon mee naar werk) en dat is voldoende ik neem er wat komkommer bij of een banaantje en drink verder gewoon water tussendoor. Dus komende week is het doel om eens goed na te gaan wat er tussendoor nog naar binnen gaat!

Heb jij nog tips voor een lekker gezond tussendoortje voor de avond?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *