(Weer) Een nieuwe baan!

En ja hier schrijf ik weer omdat ik eigenlijk de afgelopen tijd behoorlijk aan het `jobhoppen` ben zoals ze dat zo mooi noemen. Ik kan mijn draai niet echt vinden ergens en daar baal ik behoorlijk van. Afgelopen maandag ben ik bij een nieuwe werkgever gestart en het lijkt er nu op dat dat wel een blijvertje is.

Toen ik hierheen verhuisde in 2020 (van Stellendam naar Monster) had ik niet verwacht dat ik het wat werk betreft zo lastig ging krijgen. Ik heb 2 jaar de tuinbouw geprobeerd maar omdat ik (om nog onverklaarbare redenen) enorme last van mijn schouder kreeg moest ik daar uit. Dus wat dan, callcenter geprobeerd en thuiswerk maar stilzitten en thuis zitten is op dat opzich niks voor mij. Ik ben wel een huismus maar echt heel de dag 7 dagen thuis zitten, uhm nee bedankt! Ik kwam weer in de schoonmaak terecht, maar dit moest ik met 2 banen combineren om enigzins aan de 32u per week te komen en dit leek ideaal, tot het financele plaatje om de hoek kwam kijken en de werkgever van mijn 25u baan echt bagger leek te zijn. Dus maar weer zoekende naar iets anders. Toen kwam ik schoonmaakwerk tegen op de veiling in Naaldwijk en daar ben ik vaker geweest dus ik wist waar ik moest zijn en hoe het er van binnen een beetje uitziet!

GOM Facilicom daar werk ik nu voor 38uur per week van maandag t/m vrijdag van 10:00-18:00 en ik moet zeggen het valt me alles mee. Wat ik doe? Schoonmaken en eigenlijk van alles, van toiletten tot liften, kantoren tot kantines en ik heb zo mijn eigen route en mijn eigen Ferrari haha jaja ik mag op een heus karretje tuffen heel de dag met 2 spikekarren erachter met mijn spulletjes erop super grappig!

Het mooie van dit werk is dat ik dit zelfstandig doe (af en toe controle maar dat is logisch) niemand die verder om me heen aan mijn hoofd zeurt of waar ik rekening mee hoef te houden en de tijden. Aangezien wij met onze kinderwens op een gegeven moment aan bepaalde tijden zitten gebonden (dit kan je hier lezen) is dit te combineren dus dat is ook top natuurlijk. En verder is het gewoon fijn, vaste uren, vaste taken, vast salaris en verder geen gedoe of gezeur. Uiteraard snap ik dat elke baan wel wat is en dat het gras niet overal groener is, maar ik wil mij op een werkvloer wel fijn voelen en dat had ik bij mijn andere baan gewoon helaas niet. Voor nu heb ik een 7 maanden contract (incl. proefmaand) dus we gaan zien hoe het verloopt en of ik mijn draai daar een beetje ga vinden want ik ben het hoppen nu wel zat namelijk!

Wat doe jij voor werk?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *