Fotodagboek week 10 – 2023

Het is weer maandag en de afgelopen dagen/weken een beetje in een dipje gezeten wat werk betreft! Deze afgelopen week dus erg weinig foto`s maar ik wilde het bloggen toch weer gaan oppakken dus hier komt tie haha.

Ik kreeg te horen namelijk dat waarschijnlijk mijn contract niet verlengt zou worden omdat ik ziek geweest was en dat vonden ze niet goed, gelukkig heb ik vrij snel een nieuwe baan gevonden (waar ik vandaag mee start) bij de GOM, schoonmaken op de bloemenveiling in Naaldwijk, dus ik ben heel benieuwd hoe dat verloopt… we hebben er vertrouwen in hihi.

Dus eigenlijk nadat ik mijn ontslag van de week aankondigde kon ik gelijk wegblijven daarna dus ik had best lang weekend zullen we maar zeggen! Daar heb ik gebruik van gemaakt en eigenlijk een beetje alles laten vallen, ik heb aan mijn hobby gezeten (diamond painting) en lekker in huis gerommeld, dingetjes opgeruimd, uitgezocht, goed schoongemaakt!

Woensdag ben ik mijn contract wezen tekenen bij mijn nieuwe baan en vrijdag heb ik kleding en sleutels ingeleverd bij mijn 2de andere baan.

En verder heb ik zaterdag lekker rustig aan in huis van alles gedaan zodat we schoon en opgeruimd de nieuwe week in kunnen en is J. met zijn moeder op stap geweest. Zondag gezellig bij mijn schoonzus en haar gezin geweest en zo vliegen vrije dagen ook gewoon om he!

Vandaag start ik dus bij mijn nieuwe baan waarbij ik van ma/vr van 10-18 ga werken dus weer gewoon lekker fulltime, op 1 plek en in de avond thuis en in de ochtend niet zo heel vroeg eruit hoef!

Heb jij een goed weekend gehad?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *