Shoplog met o.a. Primark en Hema

Echt shoppen dat is al een tijdje geleden, vaak bestel ik dingetjes online of haal ik even snel wat ik nodig heb en dat is het. Afgelopen zaterdag hebben we weer een ouderwets op het gemak door de winkelstraat gelopen en echt de tijd genomen en ik had een cadeaubon van Hema gewonnen dus daar moest ik natuurlijk even een bestemming aan geven.

We zijn naar Zoetermeer geweest, naar winkelcentrum Stadshart. Het is een leuk winkelcentrum vind ik alleen na 12 uur word het daar vaak erg druk en dat vind ik dan minder leuk, het voordeel daar wel is dat je de eerste twee uur gratis kan parkeren haha. Maar genoeg daarover kijk gezellig mee met wat ik heb gekocht.

Allereerst dus Hema ik had een cadeaubon gewonnen van €25,00 het enige probleem was dat ik nooit bij Hema kom eigenlijk dus het was even bedenken maar uiteindelijk heb ik 5 nieuwe theedoeken en twee setjes microvezeldoekjes gekocht zodat ik de oude die we nu thuis hebben weg kan doen, nail hardener omdat ik nu ik weer in de schoonmaak zit best wel snel gespleten nagels heb dus ik hoop dat dit goedje mij gaat helpen en een lekkere handcreme.

Uiteraard hebben we ook andere winkels bezocht zoals Solo, Zeeman, J. heeft nog een game gehaald bij Game Mania en nog andere winkels maar daar kon ik verder niet echt iets vinden. Ik heb bij Kruidvat nog wel Trachitol meegenomen en een nieuwe concealer want de mijne was eigenlijk zo goed als op.

Daarna als laatst naar Primark, ik zie altijd zoveel leuke dingen voorbij komen op Instagram en TikTok maar ik ka nooit wat vinden daar haha. Nu samen met mijn moeder even binnen geweest en ik kocht ik deze super zachte sloffen en een set van 3 beugelloze bh`s / topjes dit vind ik voor mijn werk erg lekker zitten. Het nadeel van Primark vind ik wel dat de maten niet handig zijn, ik heb altijd een tussenmaat nodig waardoor of iets net te klein is of eigenlijk net iets te groot, dus ik moet het altijd maar treffen, maar ik ben blij met deze twee aankoopjes.

Ik moet zeggen ik vind het niet heel erg dat ik niet echt zo vaak zo uitgebreid meer shop haha, het scheelt niet alleen geld, maar ik vind de drukte van die winkelcentra altijd zo benauwend pff, nee ik koop het liever online, pas iets in mijn eigen bubbel en als het niet goed is sturen we het gewoon weer terug zonder moeite. Maar we kunnen er weer even tegen aan, de shopbalk is weer even aangevuld haha.

Wat heb jij als laatste gekocht toen je ging shoppen?

Liefs,
Patricia

2 thoughts on “Shoplog met o.a. Primark en Hema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *