Fotodagboek week 6 – 2023

Afgelopen week stond eigenlijk in het teken van werken, daar ritme in vinden aangezien er weer werk bij gekomen is en shoppen met pap en mam

Heel de week gewoon aan het werk, ik werk op maandag tot en met vrijdag van 7-12 en op maandag en donderdag avond en woensdagmiddag dus het is even wennen weer ook omdat het in de schoonmaak is en dat toch best wel vermoeiend is omdat dat alweer zo lang geleden is dat ik dat gedaan heb. Maar het gaat vast goed komen, het zal zijn tijd nodig hebben!

Verder had Trixy weer een bui van `het maakt mij niet zoveel uit hoe ik lig, als het maar ongemakkelijk ligt` haha.

Het was deze week een paar ochtenden erg koud toen ik de deur uit ging brrr onder het vriespunt, gelukkig staat mijn autootje in de parkeergarage dus ik hoef niet te krabben dat scheelt weer!

Zaterdag kwamen mijn ouders op visite, daar zijn we gezellig mee naar Zoetermeer geweest om te shoppen, ik had nog een bon liggen van Hema, dus daar heb ik o.a. nieuwe theedoeken en microvezeldoekjes voor gekocht en J. kon eindelijk zijn spel ophalen bij Game Mania Hogwarts Legacy en verder hebben we zondag lekker wat aangerommeld, even wat hoekjes en kastjes opgeruimd en wat dingetjes naar de kringloop gebracht dat ruimt weer even lekker op!

Deze week weer gewoon een werkweek voor de boeg, ik hoop dat mijn rug een beetje gaat opknappen want die heb ik op èèn of andere manier verdraaid en doet flink pijn. Zaterdag gaan we even kijken bij de nieuwe winkel van mijn schoonmoeder en verder hebben we niet echt plannen dus gaan we zien wat de week weer brengt!

Hoe was jouw weekend?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *