Persoonlijke update

dit is een foto van het mooie Kreta waar we juni 2022 zijn geweest

Het is vandaag tijd voor een persoonlijke update, de laatste keer dat ik deze deed was alweer ruim 1,5 jaar geleden. Ik ben een beetje zoekende in alles merk ik en ik kom steeds weer nieuwe uitdagingen tegen hierin! Vandaag neem ik je dus even mee in mijn hersenspinsels en hoe het met me (ons) gaat!

Afgelopen jaar hebben we behoorlijk wat meegemaakt, we zijn natuurlijk ons kinderwenstraject gestart, we zijn getrouwd en op huwelijksreis geweest en ik ben een paar keer van baan gewisseld ook mede door lichamelijke klachten helaas. Laten we het eens per categorie bekijken!

Prive
Ik moet zeggen dat het erg goed gaat met ons. We hebben vorig jaar ons huwelijk gehad, we zijn naar het prachtige Kreta geweest voor onze huwelijksreis en verder proberen we zoveel mogelijk leuke dingen samen te doen of gewoon de weekenden lekker wat voor ons twee te doen. Ik krijg weleens de vraag `hoe voelt het nu om getrouwd te zijn` haha nou ik kan je melden er is weinig verschil. Ik heb altijd willen trouwen en nu dat eenmaal is gebeurd is het en vooral aan het begin wennen aan mijn achternaam aangezien ik J. zijn achternaam draag en dat ik zeg `mijn man ipv mijn vriend` haha maar verder gaat het prima tussen ons we hebben het prima naar ons zin in Monster al zouden we wel graag naar een eengezinswoning verhuizen, maar dat is gewoon een kwestie van afwachten, geduld en geluk hebben ben ik bang voor nu want de huizen die vrij komen op de woningmarkt hier zijn schaars en ook snel vergeven helaas. Maar hè we hebben een leuk dak boven ons hoofd dus we mogen niet klagen denk ik zo. Helaas hebben we afgelopen December wel afscheid moeten nemen van Tijger onze kat ze is 15 jaar geworden dus dat deed wel even pijn (zeker omdat het zo voor de kerstdagen gebeurde) dus dat is een grote aanpassing geweest in ons dagelijks doen en nog steeds missen we haar elke dag en ook Minoes en Trixy waren even van slag had ik het idee wat vrij logisch is natuurlijk. Maar verder gaat alles in het prive gedeelte prima!

Werk
Dit is dan weer een heel ander verhaal, het werk loopt niet helemaal soepel. Helaas kon ik niet meer in de tuinbouw werken omdat dit lichamelijk voor mij gewoon niet haalbaar is. Ik kreeg erg last van mijn schouder en ze konden niks vinden, maar ik kon ook mijn arm niet omhoog doen of tillen of zelfs liggen deed pijn, dus ben ik overgeschakeld op thuiswerk nou dit is dus ook de grootste misstap ooit haha. Ik dacht altijd ik ben best wel een huismus dus hoe lekker is het dan als je vanuit je bed zo achter je laptop kan, maar niks bleek minder waar want hoewel dat aspect lekker is kwam ik ook niet echt meer buiten (behalve in het weekend) dus dat is dan ook de keerzijde waar je echt mee om moet kunnen gaan. Op dit moment zit ik weer in de schoonmaak, ik werk in de ochtend van 7-12 op een zorginstelling voor mensen met een lichamelijke/geestelijke beperking en 3 keer in de week maak ik kantoren schoon en zo werk ik dan ongeveer 32 uur per week en heb ik ook nog lekker tijd voor mezelf en om ons eigen huisje schoon te houden etc. voor nu werkt dit eigenlijk prima, ik moet alleen nog even ritme zien te vinden in de gebroken diensten hierin maar dat komt vast goed. Dus laten we hopen dat ik voorlopig hier even kan vertoeven zonder gekkigheid haha.

Kinderwenstraject
Helaas loopt dit niet zoals we hoopte. Zoals sommige wel weten heb ik PCOS en lopen we in Utrecht voor onze behandelingen aangezien hun de enige zijn die dit met mijn bmi aan willen gaan. Helaas heeft de tablet medicatie Letrozol geen effect gehad en zouden we moeten overgaan op injecties, maar omdat ik dan 2 a 3 keer in de week voor echo`s op controle moet in Utrecht (lees 1u rijden heen en 1u terug) en dit moet in de ochtend tussen 8 en 9 (voor zover we nu weten) kan dit voor nu helaas niet, zeker omdat ik ook met mijn nieuwe werk zit en ik nog in mijn proefperiode zit. Als we geen andere oplossing hiervoor vinden zullen we het voorlopig even moeten stil leggen en werken aan de body, afvallen dus! We wachten hiervoor nog op een telefoontje van het ziekenhuis wat daarvan de uitslag zal zijn, hier kom ik dan in een aparte blog nog even op terug. Dus voor nu eigenlijk weinig nieuws, wel een tegenvaller want ik had echt het gevoel dat de medicatie wel wat deed, maar uit de bloedonderzoeken bleek van niet.

Blog & social media
Het bloggen wil ik weer gaan oppakken, ik heb het vaker geprobeerd maar toen door een 40 uur werkweek en drukke weekenden is het er gewoon niet van gekomen en ik mis het toch eigenlijk wel erg om lekker even mijn gedachte zo te kunnen weg typen of bij sommige dingen die ik doe of koop denk ik `o leuk wel voor een blogje` maar dat komt er dan niet van. Ik hoop nu doordat ik wat meer tijd heb naast het werken dat ik hier weer meer plezier in ga krijgen. Zoiezo wil ik op de maandag de fotodagboeken weer terug gaan halen (zoals die maandag online is gekomen) en wil ik eerst proberen ook op woensdag en vrijdag iets online te zetten. Ik twijfel alleen nog of dat dan vaste rubrieken zullen gaan zijn of gewoon waar ik op dat moment zin in heb voor inspiratie voor heb. Verder ben ik op instagram en heel af en toe op tiktok ook actief. Op instagram wil ik wel proberen dagelijks wat te zetten, maar op tiktok is echt maar af en toe haha. Dus mocht je het leuk vinden volg me daar dan zeker eventjes.

En dat was het dan voor nu denk ik even, het meeste heb ik verteld wat ik kwijt wilde en kwijt kon en zo ben je ook weer een beetje op de hoogte hoe het in mijn (ons) leventje vergaat. Mochten er nou dingen zijn waar jij graag over leest, of wat je graag terug zou zien hier op de blog let me know en dan ga ik kijken wat ik kan doen. Ik ben achter de schermen ook bezig met een nieuwe bloglook, maar dit wil nog niet helemaal lukken aangezien ik hier en daar wat error`s krijg en die er niet echt uit krijg, maar dat komt ook vast goed. Voor nu wens ik je nog een hele fijn week en geniet ervan, het weekend is al bijna aan te raken haha.

Veel liefs,
Patricia

One thought on “Persoonlijke update

  1. Hey Patricia
    Weer je verhaal gelezen. Ik hoop dat alles goed gaat vallen met werk en prive.ik heb een andere vraag heb jij ooit van Herbalife gehoord? Ik moet zeggen het geeft mij het juiste steuntje ik de rug kwa gezonde voeding en afvallen. Misschien is het ook wat voor jou. Als je meer wil weten, kan ik je uitnodigen voor een gratis fit Check. Ik hoor graag van je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *