Fotodagboek week 4 – 2023

Zo dat is al een tijd geleden dat ik een blogpost online heb gezet. Woensdag kom ik erop terug waarom dat zo lang heeft geduurd in een persoonlijke update waarin ik je een beetje bijpraat. Vandaag dus eerst weer eens tijd voor een fotodagboek van afgelopen week. Een week waarin ik aan het wennen ben aan nieuwe banen, we ons fotoboek binnen kregen van onze huwelijksreis en gaven we de badkamer weer eens een grote beurt!

Maandag 23 januari
Ik begin om 7u met werken bij de sporthal en daarna ga ik door naar woongroepen. Ik werk elke dag van 7 tot 12 en dat bevalt tot nu toe prima. Als ik thuis kom dan lunch ik even en kruip ik achter de laptop, maar er komt niet veel uit mijn handen helaas. Om 16:15 is het tijd voor mijn andere werk, ik werk 2 avonden met een collega op een kantoor om die schoon te maken hier tegenover dus lekker dichtbij hihi. Aan het eind van de avond ben ik wel gesloopt en lig ik rond 21:00 op bed

Dinsdag 24 januari
Weer aan het werk en hoe leuk dat er twee ooievaars op het nest zitten! Na het werk even over de markt om kaas te halen en als ik thuis kom zijn ze eindelijk met het riool bezig wat al maanden duurt. De putjes stromen steeds over en dat word nu eindelijk verholpen (is te hopen) Daarna ga ik aan de slag met het fotoboek van onze huwelijksreis wat ik maak via Albelli hier heb ik ook ons trouwalbum gemaakt.

Woensdag 25 januari
Als eerst werken en daarna ga ik even langs de Lidl voor wat kleine boodschappen die we nog nodig hadden tot het weekend (dan doen we de weekboodschappen) Als ik thuis kom kruip ik heerlijk op de bank, ik ben de vlogs van Mascha aan het inhalen en Minoes vind het helemaal geen ramp dat dat gebeurd hihi, verder doe ik niet zo veel want het hakt er toch wel in weer zo`n active job!

Donderdag 26 januari
Als ik gewerkt heb ga ik even tanken, want het lampje brand af en toe en ik heb het idee dat mijn metertje niet helemaal zuiver is, dus voor ik stil kom te staan, maar even het zekere voor het onzekere nemen. Als ik thuis kom is het fotoalbum al binnen , echt super fijn dat het zo snel is! Trixy heeft een gekke bui en zit weer aan mijn haar te snuffelen en erin te knagen haha domme tut. In de avond weer naar mijn andere job van 16:30-18:45 en daarna lekker met de voetjes omhoog!

Vrijdag 27 januari
Even mijn collega helpen in het Zwembad als mijn eigen werk af is. En dan om 12u is het lekker weekend! Als ik thuis kom geniet Trixy heerlijk van de zon, geef haar eens ongelijk haha! Als ik even gegeten heb en pauze genomen 😉 dan ga ik thuis even de boel aan kant maken, even lekker de stofzuiger en de dweil erdoor zodat we fris het weekend in gaan! s`avonds komen mijn schoonouders nog even gezellig een bakkie doen en laten we gelijk het fotoalbum zien.

Zaterdag 28 januari
Ik kwam via facebook een kringloop tegen in Voorburg, dus daar zijn we even wezen kijken, maar wat een zooitje was het sjonge. Gelukkig de kringloop ertegenover die was beter! Daarna even langs m`n schoonzus haar kapsalon en ook daar even het fotoalbum laten zien. Dan gaan we even boodschappen doen en check deze mega Groot Funko Pop hoe TOF!!! We eten lekker soep met brood en we kijken gezellig tv in de avond

Zondag 29 januari
Samen gezellig ontbijten (brunchen) en om 14:30 was het Ajax tijd. Tussendoor werk ik de was even weg en als de voetbal is afgelopen storten we ons samen even op de badkamer, deze kon wel weer even een flinke schoonmaakbeurt gebruiken, maar het is gelukt ik ben er weer blij mee. We kijken s`avonds gezellig down the road (we zijn die van België aan het inhalen) en gaan lekker op tijd naar bed!

Dit was mijn week, het was een week met veel nieuwe indrukken en weer even een nieuw ritme en regelmaat erin brengen! Deze week krijg ik er nog een werklocatie bij op de woensdag dus ik ben benieuwd. Het weekend hebben we een verjaardag en gaat J. weer een middagje darten!

Waar kijk jij naar uit deze week?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *