Ons trouwalbum

Natuurlijk kun je vaak bij je fotograaf kiezen om een album te laten maken, maar ik wilde dit heel graag zelf doen, eigen foto`s kiezen, teksten erbij even lekker creatief aan de slag! Nadat wij de foto`s binnen kregen ben ik gelijk aan de slag gegaan via Albelli en ik kan je vertellen, kiezen tussen ruim 880 foto`s dat valt niet mee haha. Ik ben er bijna een hele dag mee bezig geweest, maar ontzettend blij met het resultaat.

We hebben gekozen voor een platliggend boek met de maat (L) 21x28cm met een harde kaft en hoogglans pagina`s. Na lang uitzoeken en sorteren heeft het 46 pagina`s

Hieronder deel ik een aantal pagina`s (niet alles gezien er ook onze gasten op staan die ik niet online deel uiteraard)

De kwaliteit van de pagina`s is echt prachtig, de foto`s zijn niet korrelig en doordat het een platliggend boek is blijven de pagina`s erg mooi liggen.

Er zijn natuurlijk verschillende maten en vormen verkrijgbaar zoals je zelf heel makkelijk kan ontwerpen, je kan bladen toevoegen of er weer afhalen, je ziet precies de omlijning waar de foto binnen valt zodat hij niet lelijk word afgeknipt en het is heel makkelijk werkbaar. Binnen 5 dagen was ons boek binnen!

Ik vind het erg geslaagd en wil zeker onze vakanties ook uiteindelijk in boeken omzetten dat lijkt mij echt geweldig om elke reis die we maken te kunnen laten zien en natuurlijk zelf terug te kijken wanneer we willen, want het is weer eens wat anders als tegenwoordig alles op een laptop of telefoon te moeten laten zien natuurlijk haha!

En het mooie bij Albelli vind ik dat ze altijd allerlei kortingen hebben lopen zodat je daar lekker je voordeel mee kan doen.

Wat vind jij van ons fotoboek?

Liefs,
Patricia

2 thoughts on “Ons trouwalbum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *