Mijn bruidsboeket laten vereeuwigen

Ik wilde heel erg graag mijn bruidsboeket bewaren, maar er zijn daar zoveel manier voor, maar deze zijn ook heel erg duur! Bijvoorbeeld laten ingieten in epoxy, compleet laten drogen, bevriezen noem maar op! Maar zeg zelf ik ga daar echt niet minimaal €400,00 voor betalen! Gelukkig na veel zoeken en tips via Instagram kwam ik terecht bij Sunny-Lifestyle en dat is echt geluk geweest!

Gelukkig had ik niet zo`n heel groot boeket, maar veel bedrijven waarbij ik het had nagevraagd ging het al in de honderden euro`s lopen en dat vond ik gewoon te gek. Dus ergens had ik mij erbij neergelegd dat het niet ging gebeuren, tot ik via Instagram gewezen werd op Sunny-Lifestyle. Dus na met haar te hebben overlegd, een foto gestuurd van hoe mijn boeket er ongeveer ging uitzien wilde ze het wel een poging geven, het nadeel was dat er orchideeën in mijn boeket zaten en deze dus blijkbaar moeilijk te drogen zijn. Dus ik zei `joh probeer het gewoon en mocht het niet lukken dan houd het op`

dit is mijn boeket tijdens de bruiloft

Een dag na de bruiloft heb ik het boeket ingepakt (ik kreeg hele goede instructies hiervoor) en is hij goed aankomen en toen was het wachten. Ik kreeg op onze huwelijksreis een berichtje van haar dat het met de orchideeën wel gelukt was, ik was echt super blij dus ze ging door met het drogen van het boeket!

Toen we terug waren kwam het boeket een week later in een prachtige stolp binnen met een super lief kaartje erbij en ik ben er super blij mee, de kleuren van de orchideeën zijn echt nog prachtig gebleven en het hele idee om het zo in een stukje klei te verwerken vind ik echt super. Echt deze vrouw weet wat ze doet en is ook nog eens betaalbaar (na mijn mening) en zou het iedereen aanraden!

Ik heb hier €86,90 voor betaald (inclusief verzendkosten en het word echt voetbalproof verzonden)

Check zeker hier even haar website

Zou jij jouw boeket op deze manier willen laten vereeuwigen?

Liefs,
Patricia

4 thoughts on “Mijn bruidsboeket laten vereeuwigen

  1. Wauw, wat mooi! Ik vind het heel jammer dat ik mijn boeket niet heb vereeuwigd eigenlijk. Die was ook zo mooi. Maar gelukkig heb ik er nog een hele mooie foto van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *