Fotodagboek week 38 – 2022

Goedemorgen op deze maandag, het is even geleden, maar het is weer tijd voor een nieuw fotodagboek van afgelopen week. De dagen afgelopen weken zijn best druk geweest met mijn nieuwe baan en weer ritme vinden waarbij ik even in een dipje viel deze week.

Maandag 19 september
Het was weer maandag, dus tijd om aan het werk te gaan. Ik ben sinds 3 weken begonnen bij een andere baan en dat is nog even zoeken kwa ritme, ik begin om 9 uur, maar ben daar pas 18:00 uur s`avonds van thuis. Helaas was ik een uurtje eerder weggegaan omdat ik mij behoorlijk belabberd voelde. En dat zette in de avond door dus ik lag erg vroeg op bed.

Dinsdag 20 september
Vandaag ziekgemeld, want het ging echt niet. Lag te zweten in bed met kippenvel nou dat is natuurlijk niet goed, dus ik heb heel de dag van bed naar bank en weer terug gehobbeld.

Trixy had blijkbaar ook een luie dag haha en eind van de dag ging het iets beter, dus kroop ik nog even achter de laptop, maar ging ik ook weer vroeg mijn bedje in

woensdag 21 septebmer
Same shit, different day, alleen voelde ik mij gelukkig wel goed genoeg om te sporten nog in de avond.

donderdag 22 september
Vandaag weer vol goede moed naar werk en daar ook volgehouden tot 17:30u al was ik wel blij dat het einde van de dag was haha. J. haalt lekker kapsalon om te eten en in de avond kijken we lekker lang leve de liefde terug.

vrijdag 23 september
goedemorgen, laatste dag van de week

Wat een bagger weer zeg…, maar ondanks dat zijn we uiteindelijk nog wel wezen sporten even een kleine 45minuten, de sportschool ging namelijk om 21:00 dicht ipv wat wij dachten 22:00

zaterdag 24 september
Uitgeslapen en daarna was het tijd voor boodschappen, maar jeetje wat was het druk overal zeg pfff drama. Helaas kwam J. stil te staan met een lege accu dus toen schoonpaps er was en de auto weer startte gingen we snel naar huis, want manlief had een bedrijfsuitje om 13:30u Ik ben thuis even heerlijk door het huishouden geracet, heb lekker soep gegeten met een slaatje en ben daarna met echte Nederlandse films op de bank gekropen. De film Ik wist het daar ben ik mee beginnen, maar ik moet eerlijk zeggen dat vond ik niet echt een aanrader helaas. Daarna nog zwaar verliefd en toen J. weer thuis was hebben we deel twee gekeken en toen was het bedtijd.

Zondag 25 september
Helaas erg slecht geslapen deze nacht, maar goed het is zondag dus we konden rustig aan doen. Ik ga in de ochtend met mijn blog aan de gang en ik kan verklappen dat er iets heel leuks staat te gebeuren! En ik werk zo goed als de was even weg. In de middag gaan we bij mijn schoonzus, zwager en nichtje op visite en blijvend daar ook gezellig eten.

Al met al een verward weekje, echt waarin er totaal geen logica in zat haha, maar ik hoop snel een beetje weer ritme te krijgen in de dagen, dat mijn hoofd ook niet overal heen gaat!

Hoe was jouw weekend?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *