Mijn nieuwe telefoon || Samsung Galaxy S22+

Vanaf 6 september was het weer zover en mocht ik mijn abonnement verlengen voor twee jaar. Ik zit eigenlijk al jaren vast aan de Samsung telefoons omdat ik die gewoon super fijn vind werken en ik nooit geen problemen mee heb. Ik koos deze keer voor de S22+

De Samsung Galaxy S22+ in de kleur Pink Gold, deze versie heb je in 4 verschillende kleuren, maar ik zou mezelf niet zijn als ik geen roze nam haha. Ik vind het in ieder geval een super mooie kleur.

Je krijgt er een oplaadkabel bij, wel vind ik het jammer dat er geen SD-Kaart meer in kan kwa geheugen, aangezien ik nogal veel foto`s maken vind ik dit wel een gemiste kans, maar helaas.

Ik vind hem wel zwaarder als de S20 die ik had, maar dit ligt misschien ook aan het interne geheugen, het scherm is heel helder, mooi van kleur. Er zitten natuurlijk de standaard apps op van Samsung, maar niet overdreven veel na mijn mening.

Algemeen
De telefoon heeft een 6.6inch scherm met een resolutie van 2340×1080 pixels en hij heeft een Gorilla Victus+ glas zodat hij goed bestand is tegen krassen en beschadigingen en deze telefoon heeft een Eye Comfort Shield functie wat je beschermt tegen gevaarlijk blauw licht.

Camera
3 camera’s aan de achterzijde (50MP, 12MP, 2x10MP)
Portrait mode
Pro-Mode en Pro-Video

Batterij en opslag
128 en 256 GB opslagcapaciteit
4500 mAh batterijcapaciteit
Snelladen: ja (in 20 minuten vol)

Ik ben echt super blij met deze telefoon, ik heb er zelf wel een folie beschermer op op het scherm zodat hij nog meer beschermt blijft tegen krassen, de foto`s zijn echt top en hij is makkelijk in gebruik. Ik kan er weer met plezier twee jaar tegenaan!

Welke telefoon heb jij of wil jij?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *