Terugblik op onze trouwdag!

Het is nu iets meer dan 3 maanden geleden dat wij in het huwelijksbootje zijn gestapt en vandaag wil ik jullie een klein beetje meenemen hierin! De foto`s die ik deel zijn echt puur alleen van ons, omdat ik onze gasten niet openbaar natuurlijk zomaar op mijn blog kan en wil plaatsen! Heel veel kijk plezier.

De dag ervoor hebben we met familie de ruimte versierd waar we ons feest hebben gehouden. J. sliep die avond bij zijn ouders. Normaal zou ik bij mijn ouders slapen, maar dat is kwa afstand niet realistisch, dus mijn moeder sliep bij ons haha zo is het toch nog een beetje traditioneel geweest!

Gelukkig had ik goed geslapen en zaten mijn moeder en ik lekker in de ochtend op het balkon te ontbijten! Mijn boeket en de corsages werden bij J. gebracht en daar werd hij door zijn ouders geholpen met aankleden. Ik werd geholpen door mijn moeder en mijn schoonzus heeft mijn haar gedaan en zij was ook onze ceremoniemeester! Ik had eigenlijk geen zenuwen tot het moment dat ik hoorde dat J. in de buurt was. De auto waarin hij mij kwam halen is een Ford Mustang en deze mochten bij gebruiken van zijn werkgever, echt super lief.

De fotograve was er ook al inmiddels (nadat ze bij J. was geweest) en het moment dat J. binnenkwam en mij op het balkon zag was onvergetelijk… Een vlaag van opluchting ook want wat zou hij van mijn jurk vinden en hoe zag hij er uit! Maar dit was echt magisch!

Daarna zijn wij naar de locatie gereden waar onze ceremonie was, `t Heilige geest hofje in Naaldwijk echt een super mooie plek, waar iedereen stond te wachten die ons naast is die wij erbij wilde hebben! Ik werd zoals ik altijd gedroomd had weggegeven door mijn vader en ook ons nichtje had een hele speciale rol want zij mocht ons huwelijk afslaan en kreeg daar een heel mooi certificaatje voor echt super leuk. We hadden een hele lieve trouwambtenaar die ook onze drie katten niet was vergeten (ze had 3 gehaakte katjes bij zich haha) en we hebben een mooie toespraak gehad, met hulp van mijn schoonmams hebben J. en ik onze geloftes naar elkaar uitgesproken en hebben we met onze getuigen (mijn zus en J. zijn zwager) de handtekeningen gezet.

Daarna was het voor ons tijd om foto`s te maken, dit hebben we gedaan bij `t heilige geest hofje in Naaldwijk, de druiventuin in Kwintsheul en het Hofpark in Wateringen.

Als we eenmaal bij de feest locatie komen is bijna iedereen er al en kan het feest beginnen, we hadden een zanger geregeld, een gezellige BBQ en na het aansnijden van de taart, de felicitaties en het eten hebben we een super toffe avond gehad, veel gelachen, gehuild, gedanst en gezellig met elkaar samen geweest en met als afsluiter nog prachtig vuurwerk afgestoken.

Wij hebben een super toffe dag gehad en vergeten dit zeker niet meer en willen dan ook nogmaals iedereen heel erg bedanken voor hun aanwezigheid en de hulp die aan ons is gegeven voor alles!

Ik hoop dat jullie ook zo een beetje meegenoten hebben met onze dag, we hebben uiteraard een trouwalbum laten maken (deze deel ik op een ander moment) om zo af en toe nog eens doorheen te bladeren of aan mensen te laten zien die daar interesse in hebben.

Nog wat tips (mocht je misschien zelf gaan trouwen) van de mensen waar wij mee hebben samen gewerkt!

Mijn jurk komt van: Hartenvrouw Bruidsmode
J. zijn pak komt van: Lagos Fashion in Schiedam
De fotograaf: Shewa van Forest Wood Media
De zanger/muziek: Ad Koorevaar
De BBQ: Eric van E&G Catering
De taart: Sweets & Bites
Onze ringen: Ed Nobel
Het boeket + corsages: Ter Laak

We hebben onze bruiloft echt goed budget gehouden, dus bedenk mocht je zelf ook een kleiner budget hebben en toch goede mensen om je heen zijn dit echte aanraders!

Mocht je nog vragen hebben etc dan kun je mij natuurlijk altijd even een berichtje sturen via social media!

Liefs,
Patricia

6 thoughts on “Terugblik op onze trouwdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *