Meer drinken dankzij deze fles

Ik vind het lastig om genoeg te drinken op een dag, het kan soms zelfs zo zijn dat in de ochtend wat drink en dan in de avond pas weer! Op mijn werk heb ik een grotere fles van 500ml en daar doe ik een hele dag mee, maar dat is natuurlijk lang niet genoeg. Ik kwam deze gave fles tegen en besloot het een kans te geven.

Deze fles is van MyCustomized en is gemaakt van heel goed kwaliteit vinyl. Wat ik het meest handig vind is het ingebouwde ritje, dat drinkt erg fijn en je drinkt ongemerkt meer na mijn ervaring.

Hij heeft een inhoud van 750ml wat dus betekend dat je met 2,5 à 3 flessen leeg al aan je dagelijkse hoeveelheid water zit. Wat ook handig is is dat er een extra infuser in zit waar je bijv. ijsklontjes in kunt doen, maar natuurlijk ook fruit stukjes citroen, aardbei, komkommer noem maar op voor net dat extra smaakje!

Hij is niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron, maar dat lijkt mij duidelijk. De tekst kan je helemaal zelf aanpassen kwa kleuren en ze hebben vijf lettertypes beschikbaar, ik heb gekozen voor roze in lettertype 4.

Ik ben er super blij mee en zeker op dagen dat ik thuis ben kom ik netjes aan mijn 2 liter.

Je kan de fles hier aanschaffen voor nu €17,95 (ipv €19,95)

Heb jij handige tips voor meer water drinken?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *