Nu als familie aan de deur!

Eindelijk kunnen we als familie aan de deur, ik had al eerder zitten denken om een bordje naast de deur te plaatsen met onze namen er op, dat vind ik dan toch iets hebben ofzo haha. Maar ja, wat als er kinderen komen, zet je de huisdieren er op en we waren natuurlijk nog niet officieel een familie. Maar nu we 18 juni zijn getrouwd wel dus kon ik eindelijk het lang verwachte bordje aanschaffen.

Familie Reijntjes hangt naast de voordeur, echt zo super tof!

Dan is het natuurlijk nog even de vraag, voor welk ontwerp gaan we, we hebben er expres niet voor gekozen om ons huisnummer er op te plaatsen, want dan kunnen we hem gewoon mee nemen mochten we gaan verhuizen.

Fotocadeau bied veel opties voor het personaliseren van een naambordje huis, zo kan je in hun programma goed kiezen welk ontwerp je wilt. Je hebt naambordjes met een eigen gekozen foto, of rvs look, marmer look of als je liever strak wilt kan natuurlijk ook, zelfs doorzichtig is mogelijk. Je kan alles zelf kiezen, lettertype, grote nog leuke icons erbij zetten echt super leuk.

Wij kozen voor het leisteen look bordje in de maat XS met zwarte bevestigingen

Het is echt super makkelijk om op te hangen en wij zijn er echt heel erg blij mee, hij is precies groot genoeg, mooi van kleur en zoals ik zei omdat we er geen huisnummer op hebben kunnen we hem overal naar mee verhuizen.

Je kan er voor kiezen om de gaten erin te laten maken of niet, want je kan hem ook zonder bevestiging bestellen als jij hem bijvoorbeeld wilt opplakken.

Maar fotocadeau heeft ook een antislip placemat, allerlei items voorin de keuken, fotoalbums noem maar op, je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel.

Heb jij een naambordje bij de voordeur?

Liefs,
Patricia

Dit artikel is geschreven in samenwerking

4 thoughts on “Nu als familie aan de deur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *