Plog #7 | Heel de middag bewerken | 31`7`22

Zondag; vandaag begon een beetje zonder plannen en toen kwam er een berichtje `de foto’s zijn klaar` oeeee…

Goedemorgen

Even klaarmaken voor de dag

Daarna gaan we even op pad, ik moest wat dingetjes bij de action hebben en voer voor de muizen bij Avonturia en we snuffelen nog even bij de kringloop

Vervolgens begin ik met het wegwerken van de was

Tussendoor even met deze meid chillen

En ik maak de blog van maandagochtend

En dan krijg ik een app van de fotograaf dat de trouwfoto`s klaar zijn… dus ik klim achter de laptop en ben de rest van de dag bezig eigenlijk bezig geweest met het ontwerpen van ons trouwalbum… erg leuk om te doen maar geen makkelijke opgave met 881 foto`s. Maar het is gelukt en we zijn heel benieuwd hoe het eruit zal komen!

Tot morgen!

Check hier de plog van gister

Liefs
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *