Nieuwe (derde) tattoo

Al een tijdje is het idee in mijn hoofd voor een derde tattoo en ja ze zeggen als je er eenmaal aan begint haha… Ik wilde er èèn die mijn drie maatje vertegenwoordigd. En na lang zoeken heb ik hem gevonden en laten zetten!

Zoals de meeste van jullie wel weten hebben wij drie katten. Tijger, Minoes en Trixy. Ik heb ze meegenomen vanuit mijn vorige woning en deze drie rakkers zijn al ruim 15 jaar in mijn leven. Ze zijn zeker mijn steun en toeverlaat geweest in moeilijk tijden en hoewel ik ze soms achter het behang kan plakken zou ik mij ook even geen raad weten als ze wegvallen!

En zo makkelijk was het nog niet om een tattoo te vinden met drie katten en uiteindelijk kwam ik een vaag plaatje op Pinterest tegen en die heb ik geappt naar de tattoo artist waar we vaker komen en die wist er een mooi plaatje van te maken!

Afgelopen vrijdagavond is hij gezet en ik ben er echt super blij mee, een subtiele tattoo die veel voor mij betekend!

Dit is mijn eerste tattoo
Dit is mijn tweede tattoo

Heb jij of wil jij ook een tattoo?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *