Plog #1 | My Birthday | 25`07`22

Vandaag de eerste plog, ik twijfelde heel lang om dit weer te gaan oppakken en toch uiteindelijk besloten het weer te doen 😉 Ik vond het een leuke uitdaging om het hele jaar te ploggen minimaal (wat ik eerder heb gedaan) dus we gaan zien wat er allemaal voorbij gaat komen in zo`n jaar, soms vergeet je dat zo snel! De plogs zullen om 16u in de middag online komen en laten de dag ervoor zien. Gister dus was mijn verjaardag en hoewel ik die het weekend al had gevierd zijn we toch nog gezellig samen wezen uiteten!

Goedemorgen (vrije dag vandaag)

Even douchen want ik moet op tijd wel de deur uit ondanks dat ik vrij ben

Ik kijk even of mijn blog goed online is gekomen

En dan op naar de manueel therapeut voor mijn schouder

He bah regen….

Als ik eenmaal thuis ben even ontbijten

En daarna is het tijd om deze chaos op te ruimen pff, kan je toch zien dat ik daar het weekend geen tijd voor heb gehad!

Tijdens de lunch even tv kijken

En smiddags nog even lekker chillen op het balkon, helaas was de wind wel flink waardoor het snel afkoelde buiten

Aaa Minoes haha

We besloten om lekker bij La Cubanita te gaan eten

De muisjes

En dan is het bedtijd, want morgen gaat weer vroeg de wekker!

Tot morgen.

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *