Onze huwelijksreis naar Griekenland (deel 2)

Onze huwelijksreis zit er inmiddels op, wij zijn van 20 tot 27 juni op reis geweest naar het Griekse eiland Kreta. We verbleven in het Glaros Beach hotel in Chersonissos, dit hebben wij via Corendon geboekt met half pension en een huur autootje! Vandaag neem ik jullie mee in onze tweede helft van de vakantie.

Dag 5 vrijdag 24 juni
Vandaag zijn we na het ontbijt naar een oud klooster gereden waar we werden onthaald door honden en katten, maar verder op het uitzicht na was het niet heel bijzonder helaas en we hebben ook geen mensen gezien die ons meer konden vertellen. Daarna zijn we doorgereden naar een grot daar in de buurt, erg mooi om te zien.. alleen te gevaarlijk na ons idee om zomaar naar beneden te gaan! Nog even in het centrum van chersonissos gelopen en kwamen we een nederlands winkeltje tegen haha… We hebben lekker nog wat in zwembad gehangen, daarna gegeten en nu zitten we gezellig aan een lekkere cocktail bij het Leidseplein te genieten van de avond

Dag 6 Zaterdag 25 juni
Na het ontbijt vandaag zijn we richting Iraklion gereden hier zit een megastore beetje vergelijkbaar met een hele grote action/bigbazaar, erg leuke winkel maar erg druk haha.. verder beetje rondgereden maar het was niet heel bijzonder. Daarna in Chersonissos nog wat gewinkeld en gegegeten. Helaas kreeg ik hoofdpijn dus even op bed gaan liggen. Daarna was het tijd voor het diner en zijn we weer beland bij het leidseplein gezellig hihi.. genieten van onze 1na laatste avond hier in Griekenland!

Dag 7 zondag 26 juni
Vandaag de laatste dag van onze huwelijksreis, we zijn vanmorgen naar het Amazones park geweest.. echt super leuk ook mooi om te zien hoe iemand zonder hulp van de overheid of gemeente zoiets kan opzetten! We mochten tussen de aapjes lopen met voer en dan komen ze zo op je schouders zitten zo leuk 😄 eenmaal terug hebben we nog even verkoeling gezocht in het zwembad. De avond hebben we afgesloten met een lekker diner.. we hebben echt genoten van onze reis… vannacht om 2u gaan we richting vliegveld dus we duiken optijd ons bedje in om rond 5u te gaan vliegen!

We zijn maandagnacht eigenlijk om 2u al vertrokken, we hebben de auto ingeleverd en alles ging eigenlijk heel soepel met het inchecken, de douane en ook op Schiphol ging het allemaal heel snel gelukkig voor ons.

We hebben het echt enorm naar ons zin gehad, we zouden denk ik niet meer richting Kreta gaan, maar andere delen van Griekenland misschien zeker wel. We hebben een mooie reis gehad om naar terug te kijken.

Ben jij weleens op Kreta geweest?

Liefs,
Patricia

2 thoughts on “Onze huwelijksreis naar Griekenland (deel 2)

  1. Ik ben voor het eerst met mijn ouders op Kreta geweest. Toen zaten we in het plaatsje Rethymon. Als huwelijksreis zijn mijn man en ik ook naar Kreta geweest, maar dan naar een ander stuk vlakbij Chania.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *