Onze huwelijksreis naar Griekenland (deel 1)

Onze huwelijksreis zit er inmiddels op, wij zijn van 20 tot 27 juni op reis geweest naar het Griekse eiland Kreta. We verbleven in het Glaros Beach hotel in Chersonissos, dit hebben wij via Corendon geboekt met half pension en een huur autootje! Vandaag neem ik jullie mee in onze eerste helft van de vakantie.

Dag 1 maandag 20 juni
Vandaag zijn we aangekomen op Griekenland (Kreta) na een ruim 3uur durende vlucht met fikse oorpijn met de landing hebben de koffers snel te pakken en hebben we de huurauto opgehaald. We vertoeven lekker rond het hotel, waarbij m’n mannetje een super lieve verrassing had geregeld op de kamer 😍 , wel erg moe van het hele Schiphol gebeuren en alle indrukken van de hele dag. We kunnen het nog niet helemaal bevatten dat we hier samen mogen zijn ❤️ we genieten nu al met volle teugen… en zijn heel benieuwd wat de rest van de week brengt.

Dag 2 dinsdag 21 juni
Vandaag al vroeg uit de veren, heerlijk wezen ontbijten eerst en daarna de auto ingestapt voor een lange rit. We besloten naar de andere kant van Kreta te rijden omdat daar een strand zou zijn met roze zand tiny pink beach genaamd…daar wilde ik heel graag kijken, helaas was dit een grote flop. Het zand is langs de rand wel roze maar meer niet! Ruim 3uur gereden, maar gelukkig hebben we wel veel moois van Kreta kunnen zien onderweg… en een mega gave plek met super veel palmbomen echt zo tof! Daarna op de terugweg via venetian harbour gegaan, even rondgelopen en daar lekker gegeten. Dus na een hele lange dag veel in de auto nu lekker even chillen nog op ons balkonnetje!

Dag 3 woensdag 22 juni
Vandaag dag 3 alweer. Na te hebben ontbeten en ff genoten van ons katten gezelschap zijn we vandaag naar het Cretaquarium geweest en naar een reptile center waar ze gewonde dieren verzorgen en weer vrijlaten! We hebben zelfs een slang vastgehouden hihi.. het was een warme dag dus zijn daarna nog lekker een uurtje het zwembad in gedoken, gegeten en vanavond genieten we van de avond met een drankje en het prachtige uitzicht

Dag 4 donderdag 23 juni
Vandaag stond er een boottocht op de planning.. helaas niet zo lekker geslapen, maar daardoor wel de zonsopgang kunnen zien 🥰 eerst ontbeten en daarna richting de boot! Daar zijn we eerst naar het eiland Spinalonga gevaren ‘lepra eiland’ daar konden we 1.5u rondlopen, maar man wat een prijzen durven ze daar te vragen. 2 blikjes redbull €10,00 😵‍💫 uh nee bedankt! Daarna zijn we terug gevaren naar kolokitha beach waar we ff konden zwemmen en we een bbq kregen! Maar jeetje wat een prachtig helder water daar zeg echt schitterend 😍 daarna weer terug en zijn we naar het hotel terug gereden, nog even een uurtje gezwommen daar, toen eten en nu zitten we gezellig nog even op het terras buiten te genieten!

Morgen de laatste dagen online van onze huwelijksreis (vakantie)

Heb je nog vragen over onze reis of zoek je tips let me know en dan bespreek ik die in een apart artikel

Liefs,
Patricia

One thought on “Onze huwelijksreis naar Griekenland (deel 1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *