Fotodagboek weekend week 18 – 2022

Het weekend zit er weer op, een Moederdag weekend voor ons en ik moest vrijdag weer naar een afspraak voor mijn schouder!

Vrijdag 6 mei
Er moest eerst gewerkt worden natuurlijk. En wat begon de dag met mist zeg jeetje, gelukkig toen ik 13 uur thuis kwam was het heerlijk weer. Ik lunch lekker met tosti, aardbeitjes en wat rundvlees salade. Minoes is ook blij dat ik weer thuis ben. Om 15:30 had ik weer een afspraak voor mijn schouder, hier is helaas niks uitgekomen dus weg aan met Fysio proberen of daar verbetering mee komt. Terug natuurlijk in de file. We eten Burito`s en eten als toetje dit heerlijk ijsje (bij de Lidl vandaan) Verder genieten we van de avond.

Zaterdag 7 mei
Goedemorgen, een beetje vroeg wakker vandaag… Tijger heeft weer geluk haha ze mag met baasje kroelen haha.
J. werd gebeld dat hij eerder kon voor zijn Tattoo dus om 10 uur zaten we bij Gerben en werd zijn tattoo gezet. Daarna rijden we even naar de kringloop in Vlaardingen om iets terug te brengen en daar kon ik niet met lege handen weglopen… oeps hihi. Dan rijden we door naar mijn ouders voor moederdag, waar we lekker een gebakje krijgen en gezellig bijkletsen.

Zondag 8 mei
We slapen vandaag wel lekker uit! We ontbijten/brunchen samen (en Mnioes doet ook lekker mee) en gaan dan rond de middag richting J. zijn ouders om daar Moederdag te vieren. Daar krijgen we ook weer gebak oeps haha ach met dit soort dagen moet dat kunnen he! En het is mooi weer dus de BBQ ging aan!

Al met al hebben we een druk maar leuk weekend gehad en lekker gegeten hihi.. Deze week staat gewoon werken op de planning, maar het komende weekend staat vol met leuke bruiloft afspraken.. spannend!!!

Hoe was jouw weekend?

Liefs,
P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *