Minigolf op Landal Ouddorp duin

3 jaar lang heb ik op Landal Ouddorp duin gewerkt als schoonmaakster (en meer) Ik ben eigenlijk sinds ik hier woon niet meer terug geweest. Tot 2 vriendinnen (ex collega`s) wilde afspreken. En besloten dat we het nieuwe minigolf wilde gaan testen op het park. Vandaag neem ik je mee in hoe wij het vonden!

Je kan 7 dagen per week bij deze minigolf terecht en ook in de avond dus dat is natuurlijk erg leuk. Je betaald €5,00 per persoon en dan krijg je een stick een balletje en een score briefje.

Het minigolf terrein bevat 18 holes met verschillende obstakels en je hoeft verder niet te reserveren dus dat is ook wel fijn als je spontaan even wat leuks wilt gaan doen.

Als je de baan op loopt is het de bedoeling dat je helemaal links in de hoek begint en dan links het pad afloopt en rechts weer terug, dat was voor ons niet helemaal duidelijk haha dus we hebben het een beetje criscros gespeeld, gelukkig staat er duidelijk op welk baan nummer het is. Er hangen hier en daar bezems omdat het op een duinpark ligt heb je natuurlijk opstuivend duinzand en dat kun je er dan zelf afvegen en dat vind ik wel een nette oplossing, gezien je het bij andere minigolfbanen vol ligt met blaadjes en dingetjes en je dat dan niet even kan weghalen met een bezem. Dus ik vind het een pluspunt.

De banen zijn erg leuk, kort maar met leuke uitdagingen die voor ons soms niet te doen waren haha, op het scoreblaadje staan ook spelregels die je kan volgen.

Het was erg in trek, want het was redelijk druk, zelfs een groep jongens op een vrijgezellenuitje haha. We hebben een leuke middag gehad en ik raad het zeker aan als in de buurt of op het park op vakantie bent en je wilt even wat leuks gaan doen voor een kleine prijs. Het is leuk voor jong en oud!

Houd jij van dit soort minigolf spelletjes?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *