8x Moederdag cadeau tips!

Foto door Lum3n via Pexels

Moederdag staat weer op de planning komend weekend en hoewel ik vind dat een moeder niet speciaal op deze dag in het zonnetje gezet hoeft te worden gezien dat ook op elke andere dag van het jaar gedaan kan worden is het wel een leuk excuus om weer wat leuks te shoppen voor (schoon)moeders hihi! Ik heb mijn cadeautje al besteld maar ik geef je graag wat tips als je nog in het gewis bent wat je kan kopen.

1. Sieraden; het is voor de meeste moeders altijd leuk om een setje oorbellen te krijgen, een mooie ketting of een mooi horloge

2. Hobby; heeft je moeder een hobby? verras haar dan met iets daarin, houd ze van tuinieren geef haar dan leuke plantjes of een bon van het tuincentrum, houd ze van creatief bezig zijn zoek daar iets leuks in er is zat

3. Een geurtje; weet je dat je moeder een bepaalde geur lekker vind ruiken koop dan een klein flesje voor in haar tas, of een bon van de parfumerie is ook altijd goed dan

4. Kleding; weet je de maat van je moeder en wil je haar een keer in het nieuw steken, koop dan een leuk shirt, broek of rok of een paar leuke sokken of zelfs een nieuw badpak/bikini/tankini voor de aankomende zomer

5. Verzameling; is je moeder een echte verzamelaar van een bepaald item (zoals de mijne is van boerenbond servies of groen emaille blik) verras haar dan dan mee en ga opzoek naar dat speciale item

6. Bos bloemen; uiteraard is een bosje bloemen ook altijd een optie en hoe leuk is het dat je bij veel bloemisten zelf de bos in elkaar mag zetten

7. Iets gepersonaliseerd; dit is ook altijd leuk na mijn mening, iets met jou als haar kind, de naam van haar kleinkinderen, foto`s van het gezin of een leuke mok met de liefste mama lekker cliché maar wel leuk

8. Zelf gemaakt; Ben je zelf creatief maak dan iets leuks voor haar, maar een lekker ontbijtje/lunch is natuurlijk ook altijd een optie of neem iets lekkers mee voor bij de koffie

Wat je ook kiest en of je überhaupt iets koopt het gaat om het gebaar en het feit dat je net dat extra`s doet op deze dag voor je (schoon)moeder. Ik hoop dat je wat hebt aan deze tips! En bij deze wil ook graag mensen sterkte wensen die hun moeder op deze dag moeten missen *kus*

Wat koop jij voor jouw (schoon)moeder?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *