Fotodagboek weekend week 17 – 2022

Het weekend zit er weer op, tijd om even terug te blikken. Wat dat betreft hadden we wel een vol weekend onverwachts, maar wel gezellig!

Vrijdag
Eerst natuurlijk gewerkt tot 12:30u en daarna was het voor mij lekker weekend. Ik heb even met Tijger gerelaxed, even wat eten en zo! En daarna wat huishouden gedaan. Later met J. even wat boodschappen voor de komende week gehaald en het was heerlijk rustig in de winkels TOP haha. We eten lekker bami en genieten daarna van de avond.

Zaterdag
Ik had een super gezellige dag met 2 vriendinnen, dus rond 10:15u ging ik de deur uit, gooi ik de auto even vol en ga richting flakkee daar eten we gezellig samen, spelen we minigolf, shoppen we nog wat waarbij ik deze twee leuke waxinelichtjes koop en daarna ga ik rond 16:45 richting mijn ouders die vlakbij wonen en eet ik daar lekker mee en kletsen we nog wat bij. rond 21:30 ga ik weer richting huis waarbij er twee vrienden van J. nog zijn en nadat die naar huis gaan is het bedtijd…

Zondag
Een rustige opstart waarbij ik eerst wat ga bloggen, en daarna aan het huishouden begin. Tussendoor even een pauze om te eten en dan staan ineens m`n schoonouders op de stoep gezellig met eten, dus we genieten lekker van de zon op het balkon en eten gezellig samen.

Al met al was het een weekend vol gezelligheid en huishouden, maar des al niet te min hebben we heerlijk genoten van het mooie zonnetje!

Hoe was jouw weekend?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *