Mijn favoriete mobiele games

Tijdverdrijf, dat is het merendeels natuurlijk. Games op je mobiel, de èèn verafschuwd ze en de ander houd ervan. Ik heb momenten dat ik veel games speel en het moet ook wel een leuk spelletje zijn. Ik houd erg van de simulatie games en waar iets van een verhaaltje in zit en je verder komt, dingen opknappen dat soort dingetjes. Vandaag deel ik met je welke games ik nu op mijn mobiel heb staan die ik speel.

Pokèmon Go
Deze game heb ik al jaren op mijn telefoon, ik heb heel fanatiek Pokèmon Go gespeeld tot in de nacht op Scheveningen zitten en rennen voor bepaalde beestjes toe haha zo erg als ik eraan terug denk maar ach. Dagelijks open ik deze app nog om beloningen binnen te halen en opdrachten te voltooien.

Idle Restaurant
Het maken van een restaurant, geld verdienen, nieuwe items plaatsen en upgraden. Een erg leuk spel alleen helaas geen nieuwe updates meer, alleen maar updaten tot het oneindige en dat vind ik dan weer niet zo leuk dus ik zit te wachten tot ze weer een nieuw restaurant updaten

Family Farm Adventure
Deze game heb ik nog maar pas, maar ik vind hem erg leuk. Opdrachten voltooien en zo een leuke farm ontwikkelen. Helaas ben je gebonden aan de zo gehete energie die op raakt bij activiteiten dus je kan het ook niet heel de dag achter elkaar gaan zitten spelen (ergens maar goed haha)

Homescapes
Hier ben ik nog niet helemaal uit wat ik er van vind, ook dit is het opknappen van een landhuis en d.m.v spelletjes kan je muntjes verzamelen, de spelletjes vind ik alleen niet zo leuk helaas, dus misschien verdwijnt deze weer wel van de telefoon.

Hotel Empire Tycoon
Dit is hetzelfde idee als het restaurant spel, maar ook hier al tijden lang geen updates dus deze staat een beetje stil helaas en zit ik te wachten op nieuwe updates

Idle Family
Het ontwikkelen van een familie en een huis, daarin ook geld verdienen doordat er een familielid gaat werken en de rest wat geld verdienen en zo de spullen updaten, erg leuk spelletje vind ik

Love Fantasy
Een verhaal spel met daarin kleine spellen om opdrachten te voltooien, leuk, maar voor mij niet verslavend ofzo

Pixel Woods
Dit vind ik een erg leuk spel, kleuren op nummer en daarmee ook punten verzamelen om het verhaal af te maken, helaas is ook hier geen update van en zit ik te wachten…

Solitaire
Dit is een leuk spel vind ik, d.m.v solitair op verschillende manieren en challenges kan je klavertjes verzamelen en zo opdrachten uitvoeren en een landhuis opknappen. Het nadeel is hierin weer dat als je geld op is of je kaartjes op zijn moet je weer wachten tot je bepaalde special items kunt unlocken!

Al met al een hoop games die veel op elkaar lijken en waarbij ik bij een aantal op updates zit te wachten. Maar goed het is tijd verdrijf en leuk om even wat te doen te hebben als je zit te wachten of als je gewoon lekker even niks te doen hebt!

Wat is jouw favoriete game op je mobiel?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *