Fotodagboek weekend week 14 – 2022

Omdat ik doordeweeks eigenlijk naast het werk niet veel meemaak, zal ik vanaf nu jullie alleen meenemen door ons weekend. Mocht er natuurlijk doordeweeks iets speciaals gebeuren dan vermeld ik dit natuurlijk wel, maar over het algemeen zijn deze dagen wel hetzelfde.. slapen, werken, eten en repeat haha. In de weekenden gaan we er nog weleens op uit dus dat is dan leuker om te zien denk ik zo.

Zo ook dit weekend, mijn weekend start vrijdags om 12:30.

Vrijdag na het werk had ik afgesproken met een ex-collega om even bij op bezoek te gaan, ze is hoogzwanger en we vonden het qua contact jammer dat ze moest gaan dus hebben nog contact gehouden. Dus ben ik even gezellig bij haar langs gegaan…. en ze heeft me toch een maffe maar lieve hond haha.. Het was erg gezellig. Eenmaal thuis hebben we lekker pizza gegeten en ons vermaakt met de tv en een rustig avondje gehad

Helaas hebben de stormen afgelopen maand zijn tol geëist op de ramen op het werk en komen we nog glas tegen tussen de planten!

Zaterdag hadden we eigenlijk geen plannen, dus eerst lekker uitgeslapen en daarna even een wasje gestart. We besloten toch weg te gaan, op naar Schevingen, daar zit een nieuw snoepwinkeltje van iemand de we kennen dus we zijn daar even gezellig langs geweest en hebben we wat lekkers meegenomen. Daarna zijn we naar Avonturia gegaan omdat we graag muisjes erbij wilde hebben, maar er zat niks voor ons tussen helaas. Dus we hebben ons even vermaakt op de reptielen afdeling en de beesten die daar vrij staan.. In de avond kijkt J. voetbal en vermaak ik mij achter de laptop zoekend naar huurwoningen en hebben we een rustig avondje

Zondag begon ook weer rustig zonder planning, maar J. kan lastig stilzitten dus die is zijn zus gaan helpen (in haar kapsalon die een kleine make-over kreeg) en ik heb thuis mezelf vermaakt. De was lekker weggewerkt, gestofzuigd, dweilen, plantjes verzorgen en tussendoor bloggen en nog wat op internet neuzen. De katten genoten ook zichtbaar van de zon. Als J. thuis is eten we lekker chinees en klim ik nog even achter de laptop en eindigt de avond voor de tv!

Een relax weekendje waarin geen planningen waren dus er ruimte is voor spontane uitjes! Goed te doen dacht ik zo!

Deze week: Als het goed is horen we deze week meer m.b.t. ons kinderwenstraject, heeft J. nachtdienst is het goede vrijdag en eerste paasdag dus genoeg om ons weer te vermaken!

Wat ga jij doen deze aankomende paasdagen?

Liefs,
Patricia

11 thoughts on “Fotodagboek weekend week 14 – 2022

  1. Normaal gaan we erop uit met Pasen, maar dit keer gaan we mijn dochter naar Schiphol brengen voor een schooluitje naar Griekenland.

  2. Ik heb eigenlijk helemaal geen plannen met Pasen dit jaar, ook wel eens lekker rustig. Het Chinese eten ziet er heerlijk uit zeg en zo leuk al die dierenfoto’s.

  3. Eindelijk was het weer mooi weer met Pasen. Vroeger leek dat wel altijd zo te zijn, behalve de afgelopen jaren. Afijn, wij hadden een moeilijke dag op Goede Vrijdag met het afscheid van een dierbare. De zaterdag hebben we gebruikt voor de standaard dingen zoals was, boodschappen doen and such. De Paasdagen hebben we met name genoten van het mooie weer. Een tikje bijgekleurd in de tuin en ook veel geschreven aan persoonlijke artikelen voor de blog.

  4. Paasdagen heb ik 45 kilometer gewandeld in totaal, was fijn! Leuke week! Ik hou van dieren dus met deze blog zat dat wel goed, mooie fotos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *