Fotodagboek week 6-2022

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een fotodagboek heb gemaakt, überhaupt dat ik de tijd heb genomen om achter mijn blog te kruipen. Elke keer denk ik , ja we gaan het doen en dan komt er eigenlijk helemaal niks van. Maar goed we gaan door, de aanhouder wint haha! Afgelopen week hebben we op werk na eigenlijk niet heel veel gedaan.

Maandag 14 februari
Valentijnsdag, ik moest gewoon werken en kregen op het werk een lekkere smoothie als waardering en een beetje liefde van de zaak haha. We aten frietjes met een schnitzel, niet heel veel bijzonders.

Dinsdag 15 februari
Ook vandaag stond in het teken van werken de energie was op deze week dus het sporten hebben we even geparkeerd dus na het eten lekker languit op de bank.

Woensdag 16 februari
Na het werk doe ik nog wat huishoudelijke klusjes (omdat ik om 15:30 thuis ben) en raak ik verdwaald in de TikTok wereld haha.

Donderdag 17 februari
Toen ik beneden kwam zag ik dat mijn auto was gaan rollen door de harde windstoten van de storm, oeps das niet best zullen we maar zeggen.

Vrijdag 18 februari
We kregen een gebakje op het werk vanwege een fout in de order. Toen ik thuis kwam stond er al een flinke wind zoals je ziet. Ik heb op een gegeven moment het tuinset maar neergelegd want deze stond te dansen…. J. zei dat mijn auto weer naar voren kwam, dus die hebben we samen met veel moeite naar achter gezet en nu extra de versnelling er maar op gedaan. Helaas blies de wind J. zijn bril van zijn neus dus die zijn glazen zijn nu beschadigd. Gelukkig verzekerd en nieuwe besteld. De lampen van het fietspad en de lantarens flikkerde hier steeds, man wat een wind zeg echt griezelig. Normaal dansen wij vrijdagavond, maar ik vond het te riskant om de pad op te gaan dus dat hebben we afgezegd. Veiligheid voorop.

Zaterdag 19 februari
Geen foto`s gemaakt zie ik nu, maar we zijn even naar de Hans Anders gegaan voor onze brillen, even langs J. zijn moeder geweest en avonds zijn we naar dansles gegaan deze konden we inhalen en hebben gelijk een vrij-dansen eraan geplakt, het was een gezellig avondje.

Zondag 20 februari
Heerlijk uitgeslapen vandaag, samen gelunched en verder weer eens achter mijn blog gekropen en daar is dit overzichtje weer uit gerold. We hebben rauwe andijvie stamppot gegeten met spekjes en een mona toetje na… En weer op tijd naar bed omdat de wekker weer vroeg staat.

Deze week nog een weekje werken, waarin vrijdag iets bijzonders staat te gebeuren, we zondag een verjaardag hebben en we lekker een weekje vrij te gemoed gaan!

Liefs
Patricia

One thought on “Fotodagboek week 6-2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *