Fotodagboek #10

Week 35 2021 – Afgelopen week heb ik mijn eerste volle week bij mijn nieuwe baan gehad, dus daar stond eigenlijk heel de week een beetje van in het teken. De zenuwen voor nieuwe dingen die mee speelde, maar ook kreeg ik maandag eindelijk de injectie voor de ontsteking in mijn schouder!

Maandag kon ik eindelijk na ruim 8 weken een pijnlijke schouder te hebben (ivm een ontsteking aan mijn pees/slijmbeurs dit was namelijk niet helemaal duidelijk geloof ik) naar de huisarts voor een injectie, ik ben aan het kloten geweest met paracetamol en diclofinac, maar dit mocht niet helpen. Dus de injectie werd gezet (eindelijk) en gelukkig lijkt het nu elke dag een beetje beter te gaan, dus ik hoop dat ik er nu wel redelijk snel vanaf ga zijn. Als ik over 3 weken nog restpijn heb dan mag ik er nog 1 halen!

Voor mij nieuwe baan moet ik 6:30 de deur uit, dus dat is even wennen want het is ook even wat verder rijden, maar ik moet zeggen dat het behoorlijk meevalt allemaal de vermoeidheid die ik wel verwacht had te krijgen, dat komt misschien nog maar het valt me alles mee.

Het weer slaat soms best om en in de avonden is er ook wel wat onweer in de lucht hier

Ik kreeg van J. deze super mooie bos bloemen die hij zelf samengesteld heeft om even een hart onder de riem te steken dat ik eindelijk na weken in de ziektewet te hebben gezeten weer mag werken en dat het normale leven weer een beetje kan gaan beginnen

Ik bestelde deze Bodycast om van gips onze handen te vereeuwigen hihi, dat is op wat beginnersfoutjes wel aardig gelukt (hier komt later nog een aparte blog over)

Mijn ouders komen zaterdags langs en gaan daarmee eerst even over de neuzelmartk in Rijswijk, die we helaas wel erg vonden tegenvallen, maar daarna zijn we heerlijk wezen eten bij La Cubanita in Naaldwijk, dat was erg gezellig

We sluiten de week af met bloggen en Macdonalds hihi

Deze week moeten we weer gewoon werken en staat er zaterdag zo`n toffe afspraak op de planning, wat weer te maken heeft met onze bruiloft volgend jaar… super benieuwd (keep you posted) Geniet van deze week!

Waar kijk jij deze week het meest naar uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *