Plog #9 | Nieuw item

Zondag 1 augustus 2021 – Een nieuw product gelanceerd in mijn webshop!

Goedemorgen , even wakker worden met deze vriend!

We stonden op het punt om te gaan sporten tot J. werd gebeld, die heeft storingsdienst deze komende dagen dus dan kan hij op elk moment weggeroepen worden. Dus ik besloot de boodschappen te gaan doen en hij ging aan het werk

Als ik thuis kom kijk ik een aflevering van Married at first side Australia en eet even een lekkere lunch

Daarna gaat mijn nieuwe item in de webshop online, deze super toffe kaart met een geluksengeltje eraan (in verschillende kleuren verkrijgbaar) en met envelop kun je dus nu aanschaffen via facebook of via de mail

Ik fris mijn nagels even op en dan komt J. ook weer thuis gelukkig lekker nog op tijd

We eten Lasagne

En gaan dan lekker op tijd naar bed, want morgen moeten we er beide weer vroeg uit voor werk!

Tot morgen x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *