Bruiloft || Did i said Yes to the dress??

Afgelopen zaterdag was het zover, ik ging met mijn moeder, zus, schoonmoeder en schoonzus op pad voor een trouwjurk. We gaan volgend jaar juni trouwen, maar dit is eigenlijk het enige nog wat (op een pak na voor J.) op het lijstje staat. We hadden in Almere een afspraak en ik neem je vandaag mee hoe dat ging.

Ik had ook wat wensen, ideeën en ik wilde heel graag een jurk kopen, niet huren ofzo maar echt dat ik er over een paar jaar nog naar kan kijken en de herinneringen boekdelen spreken!

Almere dus, wat voor ons een uur en een kwartier rijden was. Hartenvrouw bruidsmode zit in de passage gevestigd en je kan makkelijk je auto kwijt in de Flevogarage dus dat scheelt.

We werden hartelijk ontvangen en mochten gelijk meelopen naar achter naar een mooie setting waar we koffie/thee kregen.

Er werd uitgelegd welke jurken ze hadden, nieuwe, de outlet maar ook een 2dehands collectie en ze zijn ook druk bezig met het creëren van ruimte voor de avondcollectie

Daarna de vraag, wat is je budget, wat wil je graag, wat zijn je maten etc. Toen eenmaal alles bekend was, mocht ik als eerst alleen door een rek gaan snuffelen om te kijken welke jurken mij aanspraken. Daarna mocht iedereen even meekijken en had ik zo 3 jurken te pakken. Ook pakte ze zelf nog wat jurken waarvan zij dacht dat die mij wel mooi zouden staan

Gek is het wel het idee dat ik ga trouwen nog steeds wel haha. Ik kreeg hakjes aan, een hoepelonderjurk een corselet en toen kon het passen beginnen…

De eerste drie werden hem niet, die hadden allemaal wel iets moois, maar konden niet goed dicht en waren het net niet dus de moed zakte me al een beetje in de schoenen. Na mijn budget iets te hebben verhoogt kwamen er nog 3 jurken aan te pas.

En 1 jurk sprong eruit en die kon dicht (die zou zelf ingenomen moeten worden) en terwijl ik deze aan heb en naar de spiegel loop zie ik iedereen al ja knikken haha en ook na zelf in de spiegel te zien voelde dit als mijn jurk, de jurk waarin ik Ja zal zeggen tegen J. Spannend? Jazeker, ik paste daarna nog 1 jurk maar dat was gelijk niks en trok de ander weer aan. Ja hier voel ik mij goed in, ik vind hem mooi en er zijn al gelijk ideeën voor haar etc.

Eenmaal dus YES te hebben gezegd gaan ze over tot betalen, je kan daar heel makkelijk in goed overleg in termijnen betalen na een aanbetaling te doen en ze denken heel goed met je mee dat was erg fijn.

I SAID YES TO THE DRESS

En ik moet zeggen het is een hele opluchting deze te eigenlijk gelijk te hebben gevonden, ik zag het niet zitten om nog allerlei shops af te moeten en te blijven twijfelen, de jurk is er. Als ik hem heb afbetaald kan ik hem gaan halen en moet hij wat ingenomen worden, maar dat is geen probleem.

Foto van hartenvrouw

Nu nog opzoek naar schoenen, sieraden en wat voor in het haar!

Hartenvrouw Bruidsmode, nogmaals heel erg bedankt voor de gastvrijheid en de goede hulp bij het uitzoeken van mijn jurk, ik kan haast niet wachten om hem aan te kunnen op de grote dag 18 juni 2022

Heb jij jouw trouwjurk nog? Of zou jij trouwen in een echte trouwjurk?

One thought on “Bruiloft || Did i said Yes to the dress??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *