Plog #5 | Eindelijk weer gesport

Na 1,5 week weer eens wezen sporten, ik zit nu bijna twee weken thuis i.v.m. een slijmbeursontsteking in mijn schouder dus dat is geen pretje kan ik je vertellen..

Goedemorgen wereld haha

Ik ben heel de ochtend bezig geweest mijn PK-Design, nieuwe ideeën die ik in mijn hoofd had, tik tok gemaakt en lekker wat dingetjes uitgewerkt en op een rijtje gezet!

Verder rommel ik wat in huis en kijk ik Married at first side Australië

Na het eten is het tijd om te gaan sporten, zoals ik al zei zit ik twee weken thuis i.v.m. een slijmbeursontsteking in mijn schouder en het lijkt nu de goede kant op te gaan, dus ik besloot mee te gaan met J. om te kijken hoe het verloopt, ik heb wat gefietst mijn benen getraind en op de loopband geweest en daarnaast heel licht wat armoefeningen en ik moet zeggen dat het wel ging, ik voel mijn armen nu wel wat, maar gezien ik deze dus twee weken niet gebruikt heb is dat niet zo gek, dus ik hoop dat het alleen maar weer beter gaat en we weer volledig kunnen gaan sporten…

Als we thuis komen kijken we nog wat tv en dan is het weer bedtijd!

Tot morgen x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *