Plog #3 | Cadeautjes

Helaas zit ik thuis met een slijmbeursontsteking in mijn schouder en aangezien ik op het werk eigenlijk alles met mijn armen doe, moet ik echt rust en het de kans geven om te herstellen, wat helaas langer duurt dan ik had gehoopt.

Vandaag dus een rustig dagje, J. is wel gewoon aan het werk

Ik begin de dag rust met mijn blog, mailtjes checken etc..

De cadeautjes die ik dit weekend heb mogen ontvangen!

Om 10:30 moest ik naar de huisarts voor mijn schouder en het lijkt erop dat de ontsteking aanzienlijk minder is, maar ik nog wel flink rust moet houden omdat ik met bepaalde bewegingen nog wel pijn heb. Dus met oefeningen, rust en ibuprofen zou het deze week wel weg moeten trekken zodat ik weer aan het werk kan zsm

Handig als het vrouwtje een mandje koopt en je er gewoon voor gaat liggen…

Lunchtijd, dit is wel een favoriet op het moment als ik thuis eet, wat sla, kipfilet, komkommer en wat honing monstert saus

Ook probeer ik nog even wat te stofzuigen met mijn linkerarm, maar moet toch zeggen dat dat niet heel soepel en snel gaat haha

Er komen ook wel flink donkere luchten voorbij, gelukkig valt het hier mee met de regen

O ze heeft toch de ingang gevonden hihi

Ik kruip lekker op de bank met de Australische versie van Married at first side!

Voor het eten vouw ik nog even de was op, J. maakt eten (rijst met kip) en als die gaat vissen vermaak ik mij nog even met Videoland… Om 22:00u ga ik naar bed helaas met hoofdpijn

uwe

Tot morgen x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *