Plannen met mijn blog en persoonlijk!

Het is tijd om de balans op te maken, het afgelopen jaar is er van veel dingen niks gekomen die ik wel eigenlijk wilde oppakken en soms lukte dat even, maar zeker niet altijd en ik heb het gevoel dat ik eigenlijk een jaar heb weggegooid met overdenken en bedenken hoe ik iets zou aanpakken! Tijd om dit te veranderen en het heft weer in eigen handen te nemen.

Persoonlijk
Er gaat dit jaar het èèn en ander veranderen en dat is dat we natuurlijk o.a.18 juni gaan trouwen, hiervoor zijn we veel dingen aan het regelen en daar komt meer bij kijken als ik eerst had gedacht, maar dit zijn zeker wel leuke dingen. Daarnaast staat ook onze kinderwens natuurlijk hoog op de lijst. Hiervoor hebben besloten om 3 a 4 keer in de week te gaan sporten en daarbij wat hulp te zoeken om dit wat te versnellen, aangezien we niet echt verschil merken en toch met bepaalde dingen wel bezig zijn. Ook op het werkgebied gaat er wat veranderen, maar hier later meer over. Er zijn dus bepaalde dingen die voorrang hebben en die zeker ook de aandacht nodig hebben die het verdiend anders komt er niks van. De bruiloft en onze kinderwens en het daarbij gezond worden staat dit jaar voor mij zeker op de prioriteitenlijst.

Bloggen
Daarnaast mis ik het bloggen en ik weet dat ik dit al eerder heb gemeld, maar telkens ontbreekt het aan inspiratie en dan val ik weer in een gat. Ik heb besloten om dit op te vangen zoals ik eerder heb gedaan. Dit jaar wil ik gaan vastleggen en niet in video vorm, maar weer in het zo gehete Ploggen (photologgen) Er zal dus elke dag om 16u een plog online komen waarin ik je meeneem in de dag ervoor en dit zal in veel gevallen niet heel bijzonder zijn, maar zo kan ik ook op mijn manier bijhouden hoe het gaat met onze doelen, omdat ik er dan toch constant mee bezig zal zijn en dat is nodig. Ik zag het de laatste keer dat ik plogte ook dat ik daar ook weer meer inspiratie van kreeg en de zin in het bloggen weer kon herpakken, maar toen kwam daar de break-up tussen.

Ik heb daarbij dus ook besloten, dat als ik na dat jaar nog steeds het bloggen niet kan plaatsen, geen goed gevoel er meer bij heb dat ik er mee stop. Dit is dus de laatste poging om mijn site actief te krijgen en er plezier uit te halen!

Verder hoop ik gewoon weer een mooi jaar te hebben en daar zullen best de nodige ups en downs bij komen kijken, maar ik geloof dat ik en zeker het belangrijkste dat we er SAMEN iets moois van gaan maken. Dat we een prachtige dag gaan hebben op 18 juni 2022 en wie weet dat we dit jaar wel ons gezinnetje mogen gaan en kunnen uitbreiden.

Ik ben ook wel benieuwd wat jullie leuk zouden vinden om te zien/lezen buiten de plogs om, let me know!

Let`s do this!

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *