Clean with me | Voorjaarsschoonmaak | De slaapkamer

Vandaag is de slaapkamer aan de beurt om deze een goede opruimschoonmaak sessie te geven. De slaapkamer is hier echt zo`n ruimte die ongemerkt een rommel word op 1 of andere manier. Ik neem je vandaag ook weer stap voor stap mee in wat ik doe.

Ik kan mij voorstellen dat als je nog thuis woont dat je je slaapkamer vaker gebruikt dan ik, je zal dan ook andere prioriteiten hebben en misschien meer te doen, maar dat maakt niet uit. De stappen blijven hetzelfde.

Stap 1
Als eerste ruim ik alles op, ik ga de spullen uit de kamer zetten die niet in de slaapkamer horen zodat je met een opgeruimde basis kan beginnen.

Stap 2
Daarna haal ik het bed af zodat het lekker gewassen kan worden en als ik de slaapkamer doe zorg ik ook dat ik die dag alle was wegwerk. Ik zoek ook even mijn kledingkast uit en leg alles weer netjes terug en wat weg kan leg ik even buiten de kamer.

Stap 3
Tijd om schoon te maken, overal haal ik een vochtige doek overheen ook de lamp. Ik zeem het raam van binnen en buiten

Stap 4
Als alle was is gewassen en gedroogd dan vouw ik alles in 1 keer op zodat het weer netjes terug gelegd kan worden op zijn plek. Ook het bed maak ik weer lekker op dat slaapt toch altijd heerlijk zo`n vers bed haha.

Stap 5
Ik check nog even of er niet wat rond dwarrelt na het vouwen aan stof, haal dat weg en dan de stofzuiger en de dweil erdoor.

En dat is de slaapkamer, deze is weer helemaal tip top in orde en gecheckt, heerlijk als je naar bed gaat om zo de kamer weer binnen te lopen.

Check hier ook
Voorjaarschoonmaak Keuken
Voorjaarsschoonmaak Woonkamer

Wat vind jij het minst leuk in huis om een voorjaarsschoonmaak in te doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *