Fotodagboek #7-2021

Het is weer maandag zeg, de weken lijken wel voorbij te vliegen vinden jullie ook niet? Het is weer tijd om terug te kijken op afgelopen week. Een week waarin ik gewoon moest werken, Moederdag werd gevierd en ik twee leuke plantjes mee kreeg van het werk!

Maandag 3 mei
Vandaag eigenlijk alleen gewerkt, verder weinig gedaan moet ik zeggen oepsie haha…

Dinsdag 4 mei
Ook vandaag weer een drukke dag op het werk en ik kreeg in de pauze een berichtje van J. dat hij de vakantie heeft geboekt waar we het weekend naar hadden zitten kijken jeeej (hier later meer over)

Woensdag 5 mei
Goedemorgen, de dag begint een beetje bewolkt, op het werk weer stekjes gepoot en daar zag ik ineens een flinke blauwe plek op mijn hand, geen idee hoe deze er ineens is gekomen! (wel vaker last van hoor) We aten lekker Burritos die waren aardig geslaagd

Donderdag 6 mei
Kiekeboe, ook vandaag weer een poot dagje en we hadden Pannenkoekplantjes binnen gekregen op het werk en daar mocht ik er twee van meenemen hiii zo leuk, ben helemaal weg van dit plantje, eens kijken of deze het hier wel gaan overleven.

Vrijdag 7 mei
Om 15 uur is het voor mij weekend als ik thuis kom is de aangevraagde trouwbox binnen, hierin dacht ik dat er alleen 3 magazines in zouden zitten, maar dit bleek anders haha, maar deze laat ik in een aparte blog even uitgebreid zien, hij is erg leuk moet ik zeggen! In de avond ga ik nog even aan de knutsel en maak ik de beneden verdieping van mijn miniatuur huis af!

Zaterdag 8 mei
We slapen eerst uit voor zover dat lukt. J was namelijk al vroeg wakker… Na het ontbijt fix ik even mijn nagels want die zagen er niet meer uit, dat kon echt niet meer, dan gaan we heel even naar Naaldwijk om o.a. mijn bril te laten fixen bij de Hans Anders en dan op weg naar Flakkee voor Moederdag voor mijn mams. Mijn zus en haar vriend en kids waren er ook gezellig. Toch mooi als je weer thuis komt en je treft de zonsondergang zo aan!

Zondag 9 mei
Heerlijk zondag, de dag dat we samen ontbijten met afbak broodjes en roerei, daarna gaan we even boodschappen halen en aardeitjes bij de Westlandse aardbei deze zijn zo lekker! Daarna gaan we richting mijn schoonouders om daar Moederdag te vieren, dat was ook weer gezellig, lekker chinees gegeten en zon, regen en onweer voorbij zien komen!

Het was een lekker weekje zo, de werkweek ging snel en het weekend zat vol. Deze week zijn we beide donderdag vrij i.v.m. Hemelvaart en J is ook vrijdag nog vrij en verder hebben we na mijn weten het weekend nog geen plannen, maar dat veranderd hier met de dag hihi.

Heb jij een leuk weekend gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *