DIY – Pink Café miniature

J. kreeg ook de kriebels en wilde ook graag een miniature huisje proberen, helaas was het geduld hiervoor niet aanwezig net zo min als de Engelse beschrijving dus hij hield het voor gezien. Ik heb hem verder voor hem afgemaakt en ik moet zeggen hij is best cute!

Dit pink café is na mijn mening erg leuk, alleen is de kwaliteit bij deze kit ver te zoeken. Heel veel dingen waren scheef, maar ook kapot, vandaar dat er maar 1 stoel staat, de ander was gebroken en kon ik niet meer gemaakt krijgen, ook veel latjes waren half afgebroken en het papier wat je moet opplakken, paste vaak niet, heel jammer.

Ik heb mijn best gedaan, maar je ziet wel duidelijk dat het niet helemaal klopt helaas.

Je kan het pink café o.a. hier vinden

Wat vind jij van dit pink café?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *