Weightloss update

Hier weer een weightloss update, dat is even geleden, maar mijn hoofd stond er even niet na! De doelen zijn voornamelijk onze kinderwens en de bruiloft volgend jaar.. Ik moet en wil minimaal 15kg afvallen dat is de eerste drempel, in deze updates lees je hoe het gaat, of ik ben afgevallen en meer…

Afgelopen vrijdag zijn we in het ziekenhuis geweest en zolang ik geen 11kg tot 15kg afval kunnen ze mij niet helpen, en de mogelijkheid op spontane zwangerschap kan zomaar als ik afval.

En toch struggle ik dat het niet lukt, het gaat een paar dagen goed en dan val ik weer terug in oude gewoontes en dan met name het snaaien tussendoor en ik baal er als een stekker van. Afgelopen week heb ik dan ook heel even verstand op nul en maar gewoon gedaan wat ik nodig had en behoefte aan had en vanaf nu gaan de touwtjes weer aangetrokken worden. Dat betekend niet dat ik helemaal niks lekkers meer mag natuurlijk.

Ik heb een doorverwijzing naar een diëtiste gehad, dus daar ga ik een intake plannen om te kijken of dat iets voor mij is (ik ben altijd nog al sceptisch daar tegenover) Maar ik moet onze doelen ook niet uit het oog verliezen. Over een half jaar moeten we terug en dan hoop ik dat er of zelf wat gebeurd is of dat ik hulp kan krijgen wat dus zou inhouden dat ik 2.5kg per maand ongeveer moet afvallen!

Wat voor nu de planning is, is om normaal te eten en eigenlijk maximaal 2 keer per week een cheat momentje voor mezelf in te schakelen, 2 liter water te drinken per dag en het bewegen weer op te pakken 3 keer per week. Ik ga proberen alle diëten, methodes etc los te laten om zo een normaal mogelijk patroon op te bouwen en te kijken wat wel en wat niet hierin werkt (eventueel met hulp van de diëtiste)

Het is frustrerend als het niet lukt en de moed zakt je in de schoen waarbij je dus soms volledig doorslaat, maar ik hoop dat ik het weer kan oppakken en dat onze dromen waargemaakt kunnen worden!

Heb jij nog tips wat afvallen betreft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *