DIY – Modern miniature dollhouse

Hoe leuk is dit toch steeds, de miniature huisjes! Dit is inmiddels mijn 3de huisje die klaar is.

Deze kit kocht ik hier. Helaas was deze niet zo best als de andere twee, ik miste wat stof, ik miste het patronenblad en de beschrijving klopte niet helemaal, dus bij sommige dingen moest ik even wat improviseren.

Ik merk wel naar mate ik dit nu vaker doe dat sommige dingen wel makkelijker gaan met in elkaar zetten, vast lijmen omdat je de goede spullen in handen hebt. Ik wacht nu alleen nog op mijn nieuwe pincet en dan heb ik wel een mooie basis set om nog meer huisjes te maken (die er zeker aan zitten te komen)

Hieronder wat close-ups!

De woonkamer

De keuken

Badkamer

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

Ik ben er tevreden over en hoewel sommige dingen niet helemaal zijn zoals beschreven of waar aan je ziet dat het niet helemaal klopt ben ik er blij mee! De bedoeling is dat we een plank maken in de logeer/hobby kamer waar ik ze op ga zetten super leuk.

Weet jij nog een leuk miniature huisje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *