The instagram TAG

Een tag, dat is al een tijdje geleden. Ik kwam deze tegen op de blog van Merle en het leek mij leuk om weer eens goed door mijn instagram account te snuffelen! Mochten de foto`s niet goed laden, vernieuw dan even de pagina dat kan helpen..!

Wat is je allerlaatste foto geplaatst op instagram?
Deze foto van Tijger, van een dag geleden. Ik had bij Zooplus een mandje mee besteld van mijn gespaarde punten en Tijger is er wel content mee moet ik zeggen haha.

Wat is de allereerste foto die je plaatste op instagram? #tbt
Pfoei we zijn ruim 3300 foto`s verder, maar dit was mijn allereerste foto.. Een hele vage foto op 10 september 2012, jeetje zo lang alweer zeg!

Wat is je allerleukste foto op instagram waar je zelf op staat?
Na mijn mening is dat deze foto, ik weet nog dat ik me hier echt wel gelukkig voelde, ik had net mijn eerste autootje gekocht, het gaa goed tussen mij en J. We hebben uitbreiding met de muisjes. Geluk, dat is wat ik voel bij deze foto.

Van welke instagram foto krijg jij ter plekke heimwee?
Deze foto en dat gaat het niet eens specifiek om dat broodje, maar gewoon het feit dat ik het super erg mis om weer spontane dingen te kunnen doen, ergens iets eten als lunch of diner, spontaan even een middagje shoppen of ergens heen dat mis ik echt heel erg op dit moment!

Wat is het aller lekkerste gerecht wat je op instagram hebt gedeeld
Ik deel zelf niet echt gerechten die ik maak, want alles is best wel basic bij mij haha, maar de banaan/ei pannekoekjes met aardbei en banaan ernaast en wat honing is toch wel mijn favoriet en ik moet zeggen dat is al weer erg lang geleden dat ik dat gegeten heb…

Welke foto kreeg de meeste likes?
Dat is onze verlovingsdag, ik postte die dag mijn ring nadat jij J. mij ten huwelijk had gevraagd hihi

Wat is de leukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Er zijn zoveel foto`s op mijn insta te vinden van de katten (eerder ook konijnen en nu ook muizen) dat was even lastig kiezen, maar ik denk toch deze waar Tijger en Minoes eigenlijk zo goed als gelijk lagen haha stelletje ook he

Welke fotobewerkingsapp (Instagram filter) gebruik je het meest?
Ik gebruik het meest het filter Juno of Crema op mijn fotos, verder gebruik niet echt bewerkingen op mijn foto`s met andere programmas ik heb nooit het geduld om er een heel geheel van te maken haha

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Ik gebruik van de hashtag met de dag, de maand en jaar erachter (zoals nu #dinsdag #april2021) en daarnaast de namen van de katten, of de plek waar ik ben het ligt er een beetje aan wat er op de foto staat natuurlijk.

Super leuk zeg, om op deze manier even naar je account te kijken, ik ben heel erg zoekende naar een beetje regelmaat in mijn foto`s maar dat lukt nog niet echt dus post ik meestal gewoon wat ik leuk vind en dat kan elke dag zijn, maar ook zo soms dagen niks.

Ik zou het leuk vinden als je me zou volgen op instagram (ik volg meestal wel terug)

Ben jij actief op instagram? Zo ja, drop dan hieronder jouw account en dan kom ik zeker even kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *