Ochtendroutine op een werkdag

Op een werkdag zien mijn ochtenden er uiteraard anders uit dan op een vrije dag, ik moet er al vroeg uit omdat ik 8 uur moet beginnen op het werk. Ik houd niet van haasten in de ochtend en probeer dan ook dat ik genoeg tijd heb om goed te starten, vandaag neem ik je mee in mijn ochtend routine op een werkdag!

5:30 – de wekker gaat de eerste keer, dit is ook zodat ik zeker weet dat J. de deur uit is hihi dat hij niet te laat komt
6:00 – De wekker gaat de tweede keer, dan check ik even of ik interessante meldingen op mijn telefoon heb
6:30 – Dan gaat de laatste keer de wekker, dan ga ik eruit en ga ik douchen
7:00 – Gedoucht, aangekleed en make-up en haar is gedaan, tijd voor de rest
7:15 – Nadat ik mijn eten voor mijn werk klaar heb gemaakt, maak ik ook gelijk ontbijt, dit eet ik op onder het genot van een aflevering van Greys Anatomy
7:37 – Tijd om de schoenen en jas aan te doen, even een geurtje op, lichten uit en dan naar de auto
7:50 – Ik ben rond deze tijd meestal op het werk en zo heb ik nog 10 minuutjes om even rustig te zitten, voor we gaan starten.

Dus eigenlijk trek ik 1,5 a 2 uur uit om goed wakker te worden, te eten, klaar te maken voor ik richting werk vertrek! Ik moet zeggen dat het mij goed bevalt, het gebeurd wel eens dat ik te laat uit bed ga en dan moet haasten, maar ik merk dat heel mijn dag dan gehaast verloopt ofzo heel gek. Ik ben blij dat ik deze routine op dit moment er een beetje in heb zitten zonder eigenlijk echt moeite te hebben met uit bed komen (op een uitzondering na natuurlijk)

Hoelang trek jij uit om wakker te worden voor je naar je werk/school moet?

One thought on “Ochtendroutine op een werkdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *