20 minuten shoppen bij de Action

Jeej, na maanden niet bij de Action te mogen/kunnen winkelen, was het afgelopen zaterdag toch wel even een feestelijk momentje. J. had voor beide een afspraak gemaakt om lekker te shoppen! Vandaag ook gelijk een shoplog hihi.

We hadden een afspraak van 11:30-11:40 en van 11:40-11:50, maar omdat we uit 1 huishouden komen mochten we dus tegelijk naar binnen en dus 20 minuten shoppen. Naast ons kwamen er nog wel een aantal mensen binnen dus we waren niet geheel met zijn twee. De winkel was netjes aangevuld, geen lege vakken en de medewerkers die er liepen waren aan het opruimen, vakken vullen of de click & collect items aan het verzamelen een hele onderneming kan ik mij zo voorstellen.

Maar het was heerlijk weer even lekker rond te neuzen, ik had een lijstje gemaakt met dingetjes die ik zoeizo wilde halen dus die heb ik eerst gepakt en daarna heb ik de tijd nog even vol gemaakt met rond neuzen! Ze deden bij ons in Naaldwijk niet moeilijk over de tijd hoor, we hadden geen stopwatch ofzo en werden ook niet extra in de gaten gehouden ofzo dus dat was wel fijn.

Shoplog
– Een notitieboekje om mijn eetpatroon in op te gaan schrijven €0,46
– Thee en keukendoeken set 5 delig €3,99
– 2x silicone bakmatjes €2,66 p/s
– Muffin bakvorm €3,49
– Auto raam wisser €0,89
– Deo €1,85 p/s
– Protein poeder €9,95
– Pennensetje €0,99
– Fotolijstje €0,99
– Pincet met led €1,47
– Oogpotlood €0,88

Lekker geslaagd al zeg ik het zelf, alles wat ik op mijn lijstje had gelukkig. Ik denk niet dat ik het snel nog eens zou doen, want ondanks dat we 20 minuten hadden ben je erg met de tijd bezig of je wel op tijd klaar bent, maar ik vond het wel weer even lekker om in de winkel te zijn, nu maar hopen dat we snel weer gewoon zo naar binnen kunnen lopen!

Heb jij al geshopt op afspraak?

2 thoughts on “20 minuten shoppen bij de Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *