Bruidstaart proeverij

Afgelopen zaterdag hadden wij een proeverij voor onze bruidstaart. Het duurt nog even, maar we hebben liever graag de grotere partijen alvast op een rijtje hoe en wat! We zijn terecht gekomen via mijn schoonmoeder bij Sweets & Bites by Nune in Den Haag!

We hadden om vier uur een afspraak, Sweets & Bites zit (nu nog) gelegen in een oud politiebureau in Den Haag en ik moet zeggen het ziet er allemaal netjes uit, het is een leuke ruimte waar ze ook een deel van haar creaties heeft neer gezet.

Van te voren hebben wij smaken doorgegeven en daar heeft zij proeftaartjes van gemaakt echt super leuk! Na wat te hebben gekletst zijn we gaan proeven en waar we dachten dat smaken lekker waren viel het tegen maar waren we ook verrast door andere smaken. We zijn er helemaal uitgekomen wat de uiteindelijke smaken combinatie gaat worden. Ook de taart zelf word volledig anders dan ik mezelf had voorgesteld, maar het gaat vast super mooi worden. Begin volgend jaar hebben we nog even contact over of alles nog hetzelfde is en dan kunnen we hopelijk in Juni een prachtige bruidstaart verwachten!

Wat zou jouw favoriete smaak zijn voor in een taart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *