Fotodagboek #4-2021

Zo er is weer een nieuwe week gestart. Afgelopen week was behoorlijk druk, veel gewerkt en een aantal afspraken bij elkaar waardoor het weekend ook vol zat…

Maandag 1 maart
Een nieuwe week en een nieuwe maand, dat vind ik altijd zo lekker als dat te gelijk valt haha. Druk druk druk, ik ging 17:45 pas naar huis! Eenmaal thuis werden er lekker pannenkoeken gebakken en doe ik verder niet heel veel meer.

Dinsdag 2 maart
Ook weer een drukke werkdag met als avondeten sandwiches op het menu

Woensdag 3 maart
Gelukkig was het iets rustiger op het werk, ik heb veel staan poten en ik heb nog wat mixen gemaakt, thuis kwam mijn nieuwe smartwatch binnen (later meer hierover) en ontvang wat items voor de bruiloft via WISH waar ik de bedankjes zelf ga maken! Zin in 🙂

Donderdag 4 maart
Weer een poot dagje en aan het einde van de dag kwam de lading van Turkye weer binnen dus konden weer gaan coderen! Als ik thuis kom tref ik chaos aan. Trixy en Minoes kunnen het weer even niet zo goed met elkaar vinden en dus vliegen de plukken haar je rond de oren, maar ook Trixy is gewond geraakt in de strijd helaas, gelukkig valt het wel mee maar leuk is anders natuurlijk. We besluiten ook dat we wat meer willen gaan wandelen dus om het woord bij de daad te voeren gaan we een klein rondje doen om te beginnen!


Vrijdag 5 maart
De dag begon met krabben van de autoruit! Heel de dag heb ik gecodeerd weer, om 15u was het weekend. Ik maakte bloemkoolschotel met gehakt en we hadden sàvonds een afspraak om een tattoo te laten zetten 🙂

Zaterdag 6 maart
Een drukke dag, beginnende naar de Hans Anders een bril halen voor J. daarna een kwartier shoppen bij de sport 2000 op afspraak. We rijden even langs mijn schoonzusje, eten daar wat en om 16u hebben we een taart proeverij voor de bruidstaart 🙂 Daarna halen we snel even wat bij de mac en gaan we nog even langs de schoonouders omdat ze 35jaar getrouwd zijn!


Zondag 7 maart
Eerst proberen uit te slapen, dat lukt tot half 9 ofzo haha even de was doen, boodschappen en eenmaal thuis eten we even wat en daarna gaan we richting Flakkee naar mijn ouders om daar de rest van de dag gezellig op visite te gaan!

En zo ben je dus de hele week druk druk durk, vermoeiend als je het mij vraagt haha. Deze week staat er een eerste afspraak gepland in het ziekenhuis voor onze kinderwens en hebben we zaterdag een gesprek voor catering van de bruiloft en daar tussen moet natuurlijk gewoon gewerkt worden ook dus we gaan er weer voor laat ik maar zeggen hihi

Blogtip: Ik kwam deze leuk blog tegen van Fabiënne, zeker even een aanrader om te gaan kijken!

Heb jij al gebruik gemaakt van het winkelen op afspraak?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *