4x Wat ik graag zou willen doen!

Je kent het wel, van die dromen die vaak ook wel bij dromen blijven of waar je geen idee van hebt hoe je er aan moet beginnen of waar je moet zijn. Er zijn altijd al een paar dingen geweest die ik heel graag zou willen doen of kunnen om daar mijn werk van te maken, maar wat tot nu toe niet echt van de grond is gekomen…

Nagelstyliste; Dit is iets wat ik eigenlijk al jaren wil, ik vind het heerlijk om mijn eigen nagels te doen en zou het ook super leuk vinden om het bij andere te kunnen en mogen doen en dan niet zo zeer het zetten van gel of acryl nagels, maar ook vooral de basis, nette nagels maken en een mooi kleurtje erop of juist een mooi blanke lak of French manicure. Een salonnetje aan huis zodat je lekker thuis kan werken lijkt me echt heerlijk

Een eigen webshop; Dit heb ik meerdere malen geprobeerd. Ik ben begonnen met het verkopen van bedeltjes, wat kleine hobby spulletjes en eigen gemaakte kaarten, maar dit kwam niet van de grond (ook grotendeels omdat ik niet goed wist waar ik mee bezig was) Daarna ben ik het thuis werk in gerold met allerlei manieren van verkoop wat leuk is voor een maand maar daarna valt het stil. En ik zou het super leuk vinden om dingen vanuit huis te verkopen, leuk in te pakken, moeite doen om er iets unieks van te maken!

Bloggen; Dit doe ik nog steeds, maar hier verdien ik totaal niks mee en de inspiratie ontbreekt mij denk ik te veel om een fulltime blogger te kunnen zijn. Hoe leuk ik het ook vind om dit te doen en soms dagen of weken wel wat online te krijgen, is het soms ook wel een gevoel van moeten en dat is natuurlijk niet de bedoeling dus dan stop ik er weer even tot de inspiratie komt

Fotograaf; Dit is iets wat ook al langer speelt, foto’s maken doe ik van alles en vind het ook heel leuk om te spelen met kleuren, settings en set-ups, en nu we zelf gaan trouwen en ik me in de fotograven scene heb gestort is dit weer iets wat wel naar boven komt borrelen weer.

Zoals je ziet zijn het wel flink uiteen lopende dingen die ik leuk vind om te doen, en of het er ooit van komt geen idee, maar dit zijn wel onderwerpen die steeds terug blijven komen. En ik merk nu ook nu er bepaalde dingen op orde zijn waar de zorgen van weg zijn, komt dit weer omhoog.. Moet ik er iets mee doen? Ja misschien wel, wie weet komt er nog wat op mijn pad!

Wat zou jij heel graag nog willen doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *