DIY – Miniature wooden dollhouse (pink)

Na mijn laatste DIY ben ik gaan snuffelen over Wish en kwam ik dit super schattige huisje tegen. Inmiddels is hij af en show ik hem graag aan jullie.

Het heeft even geduurd hoor, maar ik heb er dan ook niet elke avond aan gezeten. Soms een hele zondag, soms even een avondje dus ja dan duurt het wat langer, maar hey het is en blijft hobby he dus daar zit geen tijdsbestek aan vast.

Het huisje heeft een schaal van 1:24, komt met een engelse beschrijving die na mijn mening erg goed is en is te bestellen met licht en een stofcover (deze heb ik niet) en volgens mij is er ook een versie waarbij geluid zit inbegrepen en hij is er ook in het blauw mocht je niet van roze houden.

Het enige nadeel ervan vind ik dat het hout (de muren vooral) erg krom zijn soms waardoor het geheel niet heel mooi in elkaar kan, zoals de trap en de muur bij de slaapkamer en de keuken. Maar over heet algemeen vind ik hem erg goed geslaagd en dankzij deze beschrijving weet ik nu ook hoe het licht geïnstalleerd moet worden 🙂

Je kan deze miniatuur DIY hier vinden

Zou jij het leuk vinden om zo`n huisje te maken?

2 thoughts on “DIY – Miniature wooden dollhouse (pink)

  1. Grappig!
    Ik ben momenteel ook bezig met een miniatuur poppenhuisje. Wat een klus is dat zeg. Ben blij als het klaar is en weet nog niet of ik er nog 1 ga maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *