Wat ik mis tijdens de lockdown

De lockdown, ik schrijf er eigenlijk niet over want heel eerlijk gezegd word ik er erg verdrietig van allemaal als ik er teveel over nadenk. Maar natuurlijk mis ik de tijd hiervoor!

Ongemerkt ga je steeds meer dingen missen die je normaal automatisch deed, dat is aan de ene kant wel goed want zo word je weer even herinnerd eraan dat niet alles even vanzelfsprekend is natuurlijk.

– Uit eten; Nu gingen wij niet elke week ergens eten, maar zo af en toe of als je een dagje weg bent ergens wat drinken of wat eten, dat mis ik wel moet ik zeggen.

– Winkelen; Ja en dan met name de Action haha, maar ook gewoon de andere winkels waarvan je nu niet verwacht dat je ze mist. Kijk maar naar onze gang make-over we hadden geen verfbakje, dan kom je toch even snel bedrogen uit. Nu met de planning van onze bruiloft, ook dat zal niet zo makkelijk worden ivm pak en jurk. En zo zijn er natuurlijk nog meer winkels waar je niet even naar binnen kunt lopen om het te halen!

– Vakantie; Helaas hebben wij onze vakantie moeten annuleren, het is gewoon te riskant om naar Engeland te gaan dit jaar is onze mening, maar ook een weekendje of weekje weg, dat is gewoon niet leuk omdat je niet lekker wat kan eten, kan struinen door vreemde winkeltjes etc.

– Op visite; Wij gaan nog wel naar familie, maar je moet zo uitkijken dat mensen je niet verlinken omdat je toevallig met 2 man ergens bent terwijl dat niet zou mogen, je zit gewoon niet chill zeg maar!

– Avondklok; eerst dacht ik, naja een avondklok dat is voor ons niet zo`n probleem, want zo vaak gaan wij niet weg in de avond. Tot je dus erachter komt hoe vaak je in de avond wel weg bent dat je moet opletten dat je wel op 21:00 uur thuis bent

Verder heb ik zo mijn eigen mening over deze hele situatie, maar daar laat ik mij verder niet echt over uit want dat heeft niet zo veel nut op het moment vind ik… Ik hoop dat alles snel weer normaal en we weer lekker ons ding kunnen doen!

Wat mis jij het meest in deze tijd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *